Το HDMI Switcher είναι ένα gadgetάκι που απασχολεί πολύ συγκεκριμένο κοινό, αλλά όσους τους ενδιαφέρει, τους ΛΥΝΕΙ πραγματικά τα χέρια.

Η χρησιμότητα του είναι πάρα πολύ απλή, αφού μπορεί με ένα πάτημα να αλλάξει την συσκευή που προβάλει το περιεχόμενο της πηγής σας.

Με λίγα λόγια, αν έχετε συνδέσει ένα Android TV Box π.χ με την τηλεόραση και τον προκτζέκτορα, δεν χρειάζεται να αλλάζετε κάθε φορά HDMI ανάλογα με το ποια συσκευή θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Συνδέεται την έξοδο το TV Box στο Switcher, και τα 2 HDMI της τηλεόρασης και του προβολές στις εξόδους του Switcher, και ΒΟΥΑΛΑ! Πατάτε ένα κουμπί, και παίζει μια εδώ και μια εκεί.

Να πω την αλήθεια μου, πέρα από τον συνδυασμό “TV / Προτζέκτορας” δεν μπορώ να βρω και πολλές εφαρμογές του HDMI Swither, αλλά επειδή το έχω δει στην πράξη να δουλεύει, είναι πραγματικά σωτήριο για όσους έχουν πράγματι χρήση.

Αποκτήστε το 4Κ HDMI Switcher της Baseus στα 10€

Με κουπόνι GBCNBS501
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments