Μια φορά και έναν καιρό που λέτε, ήταν ο Λούκι Λούκ, με τον πιστό του άλογο την Ντόλυ, ο οποίος πυροβολούσε πιο γρήγορα και απο τον ίσκιο του.

Πέρασαν το χρόνια όμως, βγήκε στη σύνταξη ο Λουκις, και τώρα ψάχνουμε τον επόμενο αγαπητοί αναγνώστες, οπότε βρήκαμε τρόπο προπόνησης.

Οι κινούμενοι στόχοι της ZJL , έρχονται με ράγες, και μια βάση με μοτέρ, για να κινούνται οι στόχοι πάνω κάτω, κάνοντας τη ζωή σας πιο δύσκολη.

 

Πάνω στη βάση αυτή, εκτός απο τους 4 στόχους θα βρείτε και μια μικρή οθόνη LED που κρατάει σκορ, και ένα ηχείο απο το οποίο ακούγονται πολλά εφέ που προσθέτουν και αυτά στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο όπλο έχετε στην κατοχή σας, με τις κοντόκανες καραμπίνες να είναι εκτός συναγωνισμού, γιατι ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ!

Αν δεν έχετε οπλισμό πάντως, θα βρείτε ένα όπλο με 8 μαλακά βέλη, που μπορεί ως σκοπός τους να είναι να χρησιμοποιηθούν για τους στόχους, αλλα όλοι ξέρουμε ότι δε θα αφήσω τη μπουμπού σε χλωρό κλαρί. Μέχρι τουλάχιστον, η γεμάτη υπομονή γάτα μου, φτάσει στα όρια της, και με χαρακώσει την ώρα που κοιμάμαι.

Στη προσφορά του , μπορείτε να βρείτε τους κινούμενους στόχους της  ZJL στα 56€ με κουπόνι I4A6C3C6B2627000 και 11€ για τα έξοδα αποστολής με το Priority

Αποκτήστε το σετάκι με τους κινούμενους στόχους της ZJL στα 56€

Με κουπόνι με κουπόνι I4A6C3C6B2627000
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments