Τρία είναι τα σίγουρα συρτάρια σε κάθε σπίτι. Το συρτάρι που πετάτε μέσα ότι “ίσως χρειαστείτε” , το συρτάρι με τα καλώδια, και το συρτάρι με τα φάρμακα.

Ειδικά το τελευταίο είναι και αυτό που δε θέλετε να έχουν πρόσβαση όλοι, και ειδικά τα παιδιά, και η κλειδαριά που σας έχω σήμερα είναι ο καλύτερος τρόπος να την ασφαλίσετε.

Η κρυφή κλειδαριά που σας έχω σήμερα, μπορεί να μπει σε συρτάρι, ντουλάπι και ερμάριο, αρκεί να είναι ξύλινα βέβαια για να βιδωθεί.

Η τοποθέτηση της γίνεται εσωτερικά, οπότε δεν έχει επιπτώσεις στην εμφάνιση του επίπλου σας, και η λειτουργία της βασίζεται σε 2 AA μπαταρίες, που αντέχουν μήνες.

Αν θέλετε να την ξεκλειδώσετε τώρα, μπορείτε να την ματσάρετε με ταμπελάκια RFID που θα βρείτε και στη συσκευασία, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε μετά, είναι να ακουμπήσετε το tag ή το ταμπελάκι στο σημείο που έχετε βιδώσει την κλειδαριά, και αυτή ξεκλειδώνει αμέσως, δίνοντας σας πρόσβαση στο συρτάρι

Hidden RFID Sensor Door Lock 54% OFF!

😂🤖It can provide good safety protection of your personal items, It also can improve children's safety at home, avoid your children or kids free to open the drawers or cabinet doors. #FLASHSALE👉 http://fshion.me/301dM9W

Gepostet von Gearbest Shopping am Mittwoch, 11. März 2020

Εκτός απο την απλή λειτουργία ξεκλειδώματος, έχει και λειτουργία που απαιτεί το tag ΣΥΝ ένα Master tag που θα έχετε ορίσει για να ξεκλειδώσει, αν θέλετε να έχετε αυτή τη δυνατότητα.

Αν το θέλετε, στο μπορείτε να το βρείτε με 11.8€ συν 2.5€ για την αποστολή, σύνολο 14.5€ παρά κάτι ψιλά, μια ΑΚΡΩΣ μάχιμη τιμή για ένα τόσο χρήσιμο γκατζετάκι.

Αποκτήστε την κρυφή κλειδαριά συρταριού με RFID στα 11.8€

Στο Flash Sale του Gearbest
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments