Σταντ για στήριξη ΤΕΣΣΑΡΩΝ (!) μόνιτορ από 13 έως 30” με 37.9€ από Τσεχία!

0

Η εργασία μπροστά σε μια οθόνη είναι η καθημερινότητα ενός μεγάλου μέρους του εργατικού δυναμικού τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Οι ατέλειωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, σε καθημερινή βάση, μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολες όταν έχουμε και τα κατάλληλα εργαλεία στη διάθεσή μας.

Για πολλούς από εμάς, μια ευρυγώνια μεγάλη οθόνη είναι ό,τι πρέπει για την εργασία μας. Μια οθόνη που μπορεί να χωριστεί σε δυο και να δουλέψουμε άνετα σαν να είχαμε δυο οθόνες μπροστά μας.

Υπάρχει όμως κι ένα ποσοστό ανθρώπων που χρειάζονται περισσότερες οθόνες μπροστά τους κι ένα ατελείωτο γραφείο για να τις χωρέσει.

Υπάρχουν και άλλοι που πολύ απλά δεν μπορούν να έχουν αυτή την πολυτέλεια και συμβιβάζονται όπως-όπως.

ΑΝ πράγματι έχετε ανάγκη για τόσες οθόνες μπροστά σας, επειδή διευκολύνεται η δουλειά σας, τότε η βάση που σας έχουμε σήμερα θα σας λύσει τα χέρια.

Όπως είναι προφανές, το σταντ αυτό μπορεί να αντέξει μέχρι τέσσερεις οθόνες πάνω του, οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να είναι από 13 ίντσες έως και 30 ίντσες.

Το σταντ σας προσφέρει και τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το ύψος και να το μετακινήσετε δεξιά-αριστερά ώστε να πετύχετε ακριβώς τη θέση που θέλετε.

Η τοποθέτηση των οθονών πάνω τους γίνεται με πλακέτα προδιαγραφών VESA και η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη.

Η κατασκευή του σταντ είναι από ατσάλι και το χρώμα του είναι μαύρο. Απλά πράγματα.

Στην προσφορά του Banggood θα το βρείτε με 37.9€ χάρη στο παρακάτω κουπονάκι και με την αποστολή να γίνεται από Τσεχία! Αυτό σημαίνει ότι σε περίπου 10 ημέρες θα είναι στα χέρια σας.

Κουπόνι: BG2c3767

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo