Το μέλλον είναι εδώ! Νέος, Android 4G καθρέφτης επαυξημένης πραγματικότητας με ειδοποιήσεις για αποφυγή συγκρούσεων στα 161,7€!

2

Φτάνει η εποχή που σιγά-σιγά θα έχουμε ευκολίες επαυξημένης πραγματικότητας σε πολλές φάσεις της καθημερινότητάς μας, όπως ας πούμε στο αυτοκίνητο.

Το Banggood κάνει πιο εύκολο αυτό το βήμα για τους περισσότερους και σε μια τιμή που δεν είναι σε καμία περίπτωση απλησίαστη.

Κάντε λοιπόν το βήμα με το νέο αυτό καθρέφτη αυτοκινήτου!

Και φυσικά αφού είστε στο angroid.gr, αυτός ΔΕΝ είναι ένας οποιοσδήποτε καθρέφτης, αλλά ένας πανέξυπνος καθρέφτης με πολλές δυνατότητες!

Πάμε λοιπόν να τον δούμε πιο αναλυτικά:

Ο καθρέφτης, που δεν είναι καθρέφτης αλλά μια οθόνη, είναι στις 11.66 ίντσες και είναι full screen για να τον χειρίζεστε όπως ένα μακρόστενο τάμπλετ.

Το μήκος του είναι στα 290 χιλιοστά και το ύψος του στα 72 χιλιοστά. Αν αυτό δεν είναι πρόβλημα, πάμε παρακάτω.

Ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι η 4G σύνδεση που έχει, αρκεί να του βάλετε μια καρτούλα SIM στη σχετική υποδοχή.

Έτσι internet θα έχει τόσο ο καθρέφτης (είπαμε δεν είναι αλλά έτσι θα τον λέμε) όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες στο αυτοκίνητο.

Και για να το ξεκαθαρίσουμε: δεν είναι καθρέφτης αλλά θα βλέπετε πεντακάθαρα το τι γίνεται μπροστά σας και πίσω με τις δύο κάμερες που έχει!

Η κάθε μία είναι στα 1080p για καθαρές εικόνες ενώ το εύρος τους φτάνει τις 140 μοίρες για μεγαλύτερο οπτικό πεδίο. Η πίσω κάμερα ενεργοποιείται με την όπισθεν.

Μια χαρά. Φυσικά μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές κτλ αφού διαθέτει λειτουργικό Android 8.1 οπότε θα έχετε το Google Maps ακριβώς μπροστά σας.

Στις μνήμες του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αφού έχει μόνο 2GB RAM και 32GB ROM, όμως δεν το παίρνεις για τη γρήγορη πλοήγηση και τα παιχνίδια.

(Υπάρχει και η ελάχιστα πιο ακριβή D91 έκδοση που ίσως να έχει 4GB RAM αλλά δεν παίρνω όρκο γιατί δεν γράφει πουθενά τις διαφορές τους)

Το αγοράζεις για τις ευκολίες που σου δίνει μέσα στο αυτοκίνητο. Και μιλώντας για ευκολίες, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον τομέα ασφάλειας!

Εκεί είναι που “δίνει ρέστα” είναι στις τεχνολογίες “Track Deviation Warning” και “Warning of Ahead Vehicle.

H πρώτη, μέσω εξεζητημένων αλγόριθμων και AI βλέπει και καταγράφει την πορεία του αυτοκινήτου και σας ειδοποιεί αν πατήσετε λωρίδα στο δρόμο ή αρχίσετε να παρεκκλίνετε! 

Η δεύτερη ενεργοποιείται όταν επίκειται σύγκρουση με αυτοκίνητο ή μηχανή ή πεζό ή οτιδήποτε μπροστά σας!

Εντυπωσιακό έτσι; Τώρα το κατά πόσο δουλεύουν είναι μια άλλη ιστορία…

Η ιδέα του να αντικαταστήσω τον απλό καθρέφτη του αυτοκινήτου μου από έναν έξυπνο ποτέ δεν ήταν πιο θελκτική!

Το κόστος του στο Banggood φτάνει τα 161.7€ που δεν τα θεωρώ πολλά. Εντάξει, αν δουλεύουν έστω και υποτυπωδώς η τεχνολογίες ασφαλείας θα μιλάμε για ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΑ.

Κουπόνι: BGbd05c8

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo
Enable registration in settings - general