Σας έχω μιλήσει παλαιότερα για το WiFi 6, και γιατι θα πρέπει να σας νοιάζει η ύπαρξη του, και πλέον, αν έχετε αποφασίσει ότι σας ενδιαφέρει, είναι και πολύ εύκολο να το βάλετε στη ζωή σας, αφού το νέο Xiaomi AX1800 Wireless Router κοστίζει μόλις 62€ και σας προσφέρει ΠΟΛΛΑ.

Ένα απο αυτά, είναι και το WiFi 6.

Στο εσωτερικό του θα βρείτε ένα 5-Core Chip της Qualcomm, που παίζει τον ρόλο του τροχονόμου, και μπορεί να εξυπηρετήσει με άνεση και σταθερότητα μέχρι και 128 συνδεδεμένες συσκευές.

Αν σας φαίνεται υπερβολικός αριθμός, τότε δεν έχετε αρχίσει να κάνετε “εξυπνο” το σπίτι σας, στην οποία περίπτωση, το νούμερο τον WiFi συσκευών εκτοξεύεται.

Το AX1800, έχει και 4 ανεξάρτητους ενισχυτές σήματος, 2 για τα 2.4Ghz και 2 για τα 5Ghz που μπορούν να επεκτείνουν την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου σας, μέχρι και κατά 50%.

Φυσικά, μαζί με το WiFI 6, έρχονται και όλα τα καλά του, με το Beamforming, BSS Coloring, WPA3, και OFDMA. Αν δεν καταλαβαίνετε ουτε λέξη απο αυτά, δείτε το λινκ στην αρχή του άρθρου.

Α! Έχει και 4 Gigabit Ethernet θύρες.

Στην προσφορά του , θα βρείτε το Xiaomi AX1800 Wireless Router  στα 59€ σε Super Sale, με το Priority να κοστίζει 7€, που δεν τα λες και πολλά, αφού είναι λίγο ματσούκι το Router.

Αποκτήστε το WiFi 6 Xiaomi AX1800 Wireless Router στα 68€

Σε Flash Sale απο το Gearbest
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments