Κυριακή, Σεπτέμβριος 22, 2019
Αρχική Προσφορές Digoo Brand Carnival: Κάμερες, μετεωρολογικοί σταθμοί, ξυπνητήρια, συστήματα ασφαλείας κ.α σε εξαιρετικές...

Digoo Brand Carnival: Κάμερες, μετεωρολογικοί σταθμοί, ξυπνητήρια, συστήματα ασφαλείας κ.α σε εξαιρετικές τιμές!

-

- Advertisement -

H Digoo είναι μια εταιρία που στα μάτια μου έχει πολλά κοινα στοιχεία με την Blitzwolf την οποία ξέρω, εμπιστεύομαι και αγαπώ.

Η Κινέζικη εταιρία μετράει ελάχιστα χρόνια ζωής, αφου δημιουργήθηκε μόλις το 2016 αλλα έχει ήδη στο παλμαρέ της περισσότερα απο 100 διαφορετικά προιόντα τα οποία έχουν ένα συγκεκριμένο κοινό χαρακτηριστικό. Εϊναι φτηνά και ποιοτικά την ίδια στιγμή.

Απο Σήμερα 28/3 μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 5/4 το Banggood διοργανώνει ένα Brand Carnival για τη Digoo με τα περισσότερα απο το προιόντα της εταιρίας να είναι σε σημαντική έκπτωση απο 25% μέχρι και 61%, ενώ ακόμα και οσα δεν έχουν έκπτωση, μπορείτε να τους την προσθέσετε εσείς αφού με το κουπόνι 0404digoo ρίχνετε την τιμή τους 30%!

Τι μπορείτε να βρείτε ομως ανάμεσα στις συσκευές τεχνολογίας που κατασκευάζει η Digoo;

ΙP κάμερες, Μετεωρολογικούς σταθμούς, ασύρματα κουδούνια, συστήματα ασφαλειας με αισθητήρες για κάθε περίσταση, ξυπνητήρια, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και πολλά ακόμα διαφορετικά μπιχλιμπίδια.

- Advertisement -

Ανάμεσα σε ολα τα άλλα θα βρείτε ΚΑΙ ένα Giveaway

Η καλύτερη πρόταση που έχω εγώ, είναι το Security Alarm Kit Digoo Hosa , το οποίο έχω πάρει σε αρκετά κοντινά μου πρόσωπα και λειτουργεί εξαιρετικά, ενώ έχει και αρκετές ευκολίες, και ΠΟΛΥ δυνατή σειρήνα.

Νομίζω οτι ήδη σας έχω γράψει περισσότερα απο οτι θα χρειαζόταν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε μια βόλτα απο το Digoo brand Carnival του Banggood και να δείτε αν θα βρείτε οτιδήποτε του γούστου σας.

Δείτε τις Προσφορές του Digoo Carnival

στο Banggood.com

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!