Σκηνοθετήστε τη ζωή σας από… ψηλά! Σύμμαχός σας το φοβερό αυτό drone της Hubsan, ένα από τα κορυφαία της συγκεκριμένης εταιρείας.

Και όχι άδικα, μιας και αυτά που προσφέρει είναι υψηλού επιπέδου και θα καλύψουν τις ανάγκες όχι μόνο του ερασιτέχνη, αλλά και του επαγγελματία! Ως ένα βαθμό τουλάχιστον.

Το Zino έχει μπαταρία 3.000mAh που φορτίζει μέσα σε 3 ώρες και σας δίνει αυτονομία 23 λεπτών, δλδ από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει.

Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε μια ταινία μικρού μήκους, με σύμμαχό σας τους εξαιρετικούς αισθητήρες του Drone, που καταγράφει 4Κ φωτογραφίες και video στα 30fps.

Η κάμερά του έχει καλό εύρος λήψης στις 89 μοίρες, με το γνωστό chip της Ambarella (A12) να κάνει πολύ καλή δουλειά, όπως πάντα.

Η μέγιστη ταχύτητα του καταπληκτικού αυτού drone φτάνει τα 60χλμ/ώρα (!) ενώ διαθέτει και 3-Axis σταθεροποιητή για υπέροχα τελικά αποτελέσματα στα video σας.

Από την άλλη κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος από την τεχνολογία που κρύβει μέσα του!

Έχει ασφάλεια για όταν χάσετε τον έλεγχο, ή όταν τελειώνει η μπαταρία του και τη δυνατότητα να γυρίσει αυτόματα στη βάση του. Εννοείται ότι έχει και GPS.

Με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορείτε να κάνετε πανοραμικές λήψεις video σε 4K ποιότητα.

Το Zino έχει Line Fly Mode για να πετάει σταθερά σε ευθεία γραμμή, ή εναλλακτικά μπορείτε να χαράξετε στο app στο κινητό σας ποια διαδρομή θέλετε να ακολουθήσει κι εκείνο θα το κάνει κατά γράμμα!

Διαθέτει Image tracking για να του ορίσετε ένα πρόσωπο το οποίο και θα ακολουθεί πιστά μέχρι να τελειώσει η μπαταρία του.

Hubsan Zino 4K FPV Drone Distance Flight Test Review

Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για ένα από τα καλύτερα drones που μπορείτε να αγοράσετε και το Banggood το προσφέρει τώρα στα 284€ με 3 μπαταρίες, που συνολικά είναι πάνω απο 1 ώρα πτήσης, και τσάντα μεταφοράς

Έχει ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!

Αποκτήστε το Hubsan Zino 4K Drone στα 284€

Με κουπόνι BGH117S20
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments