Ξέρετε σε ποιους δεν αρέσουν τα τηλεκατεύθυνόμενα; ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Όλοι αγαπάνε τα τηλεκατευθυνόμενα, για μπορούν να τα κοπανούν παντού χωρίς τύψεις.

To JJRC Q81 μπορεί να ικανοποιήσει αυτή την όρεξη σας, και μάλιστα χωρίς να πάθει και τίποτα, αφού μπορείτε να το ρίχνετε με άνεση στους τοίχους, σε πέτρες , στην άμμο, ΑΚΟΜΑ και στο νερό, και αυτό απλά να σουλατσάρει και να κάνει κολωτούμπες, μέχρι να καταφέρετε να το οδηγήσετε πίσω σε εσάς.

Το αυτοκινητάκι της JJRC, είναι αμφίβιο, οπότε εκτός απο δρόμους, χωράφια, βουνά και λαγκάδια μπορεί να κατακτήσει και τη θάλασσα, αρκεί να μην το πάτε πολύ μακριά, και δε φτάσει η μπαταρία να γυρίσει, οπότε να έχουμε δεύτερο Τιτανικό.

Το μοτέρ του σας προσφέρει τελική ταχύτητα 10 χ.α.ω, που σημαίνει οτι αν το σκάσετε στο πόδι κάποιου περαστικού, μάλλον θα μπλέξετε.

Στο πακέτο θα βρείτε και μια μπαταρία 500mAh όπως και ένα remote control με διαστάσεις 12.5 x 11.5 x 4CM που έχει εμβέλεια περίπου 40 μέτρα στη στεριά, και 10 μέτρα στο νερό.

Έχει κίνηση στους 4 τροχούς, αν βρει εμπόδιο ή το περνάει, ή κάνει τούμπα, μπορείτε να το κάνετε να γυρνάει 360 μοίρες, αφού κάθε τρόχος είναι ανεξάρτητος, με τις μεγάλες αναλογικά- ρόδες του Q81 να είναι φτιαγμένες ώστε να χαρίζουν την απαραίτητη πρόσφυση, σε ότι έδαφος και αν πατάει το τηλεκατευθυνόμενο της JJRC.

To σας προσφέρει το JJRC Q81 στα πράσινο και πορτοκαλί χρώμα, και χρησιμοποιώντας το κουπόνι AUR4NOAMX5 μπορείτε να αποκτήσετε το RC Car της JJRC με 16.5€, που περιλαμβάνουν και αποστολή με Priority!

Αποκτήστε το JJRC Q81 στα 16.5€

Με κουπόνι AUR4NOAMX5
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments