LYZRC L106 PRO 2 – Αναδιπλούμενο 4Κ Drone με EIS, 25 λεπτά πτήσης, OFP, GPS και πολλές τεχνολογίες στα 111.7€!!

0
geekbuying aniverssary sale banner

Με κάθε νέα γενιά drones έχουμε συνεχείς βελτιώσεις τόσο σε λεπτομέρειες όσο και σε θέματα ουσίας, ενώ την ίδια ώρα το κόστος συνεχίζει και παραμένει σε πάρα πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα.

Το LYZRC L106 PRO 2 είναι ένα από αυτά τα καινούργια drones που έχουν πλούσια τεχνολογία, στιβαρή κατασκευή και μια τιμή σκέτη μούρλια!

Εφοδιασμένο με μηχανικό σύστημα δύο αξόνων gimbal/σταθεροποίησης της κάμερας αλλά και EIS για video όσο το δυνατόν πιο σταθερά κατά το πέταγμα.

Για την ποιότητα των φωτο/video φροντίζει η 4K HD camera με τον αισθητήρα INX179 της Sony για όσο το δυνατόν καλύτερη απεικόνιση των λεπτομερειών σε κάθε σας λήψη.

Μάλιστα μπορείτε με το χειριστήριο να προσαρμόσετε την κάμερα σε ένα εύρος 90 μοιρών (ηλεκτρονικά) για να πετύχετε ακριβώς τις φωτογραφίες/video που θέλετε!

Φυσικά το LYZRC L106 PRO 2 αναδιπλώνετε για να σας εξοικονομήσει χώρο και εντυπωσιάζει όταν “ανοίγει” τα φτερά του! Κι αυτό επειδή είναι σε θέση να πετά για 25 λεπτά χάρη στην μπαταρία των 2200mAh.

Ένα εξαιρετικό νούμερο που πρέπει να το δείτε σε άμεση συνάρτηση με την τελική τιμή απόκτησής του. Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ έστω κι αν – όπως πάντα – η αυτονομία εξαρτάται από παράγοντες όπως ο αέρας.

Έχει GPS Satellite Positiong και μάλιστα κάνει χρήση Dual-Mode για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Όταν δεν έχει σήμα, δεν επικοινωνεί ή δεν έχει μπαταρία, τότε αυτόματα γυρίζει στο σημείο απ’ όπου απογειώθηκε!

Και να θες δηλαδή… ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Εννοείται έχει και το one key return για να επιστρέφει στη βάση του με το πάτημα ενός κουμπιού.

Διαθέτει και Optical Flow Positioning για να λοκάρει το στόχο και να πετά από πάνω με τέτοια ευκολία που ακόμα κι ένας εντελώς αρχάριος δεν θα έχει πρόβλημα μαζί του.

Το χειριστήριό του έχει εμβέλεια έως 1200 μέτρα και στο χειριστήριο μπορείτε να βάλετε το κινητό σας την ώρα που το πετάτε.

Το LYZRC L106 PRO 2 έχει τέσσερεις brushless motors για ταχύτητα, χαμηλό θόρυβο, μεγάλη αξιοπιστίας αλλά και μια κάποια αντίσταση στον αέρα. Καλό αυτό και για την μπαταρία.

Διαθέτει λειτουργία Point-of-Interest για να σουλατσάρει γύρω-γύρω από το στόχο που θα του ορίσετε εσείς. Επιπλέον υποστηρίζει και Waypoint Flying που σημαίνει ότι μέσα από το app μπορείτε να του ορίσετε εσείς τη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσει!

Μπορείτε να ζουμάρετε με την κάμερά του, έως 50x, ή να εκμεταλλευτείτε το Image Following που αυτόματα αναγνωρίζει κίνηση αντικειμένου και το ακολουθεί!

Κι αν νομίζετε ότι ξεχάσαμε τα Gestures Control, έχει κι απ’ αυτά τόσο για φωτογραφίες όσο και για video. Μέσω του app μεταφέρετε αυτόματα τις εικόνες κτλ ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για ένα κάποιο αρχικό editing με εφέ και διάφορα φίλτρα!

Αν ΟΟΟΟΟΟΟλα αυτά θεωρείτε ότι δεν αξίζουν 111.7€ τότε πολύ απλά θα διαφωνήσω, αφού αν είχα τα χρήματα και δεν είχα drone, θα το χτυπούσα. Αλύπητα. Μα ΜΟΝΟ 111.7€;;;;;

Κουπόνι: BG46d8cd

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo