Το Banggood έχει βγάλει σε προσφορά ένα laptop της Chuwi που, με απλά ελληνικά, είναι από τις καλύτερες αγορές που μπορείτε να κάνετε σε αυτά τα λεφτά.

Ένας άψογος “σύντροφος” για το γραφείο, ή ένα χρησιμότατο laptop για τον μαθητή, σπουδαστή κτλ.

Η οθόνη του είναι στις 14.1 ίντσες, που προσωπικά τη θεωρώ την ιδανική τομή ανάμεσα στα μεγάλα 15αρια laptop και τα πιο μικρά των 13’’.

Ειδικά σε αυτά τα λεφτά…

Η ανάλυση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, 1366×768 και είναι τεχνολογίας IPS που υπόσχεται υψηλή ευκρίνεια και καθαρά χρώματα από διαφορετικές γωνίες θέασης.

Η μνήμη των 4GB (DDR3), ο επεξεργαστής Intel Atom x5-E8000 (4πύρηνος έως τα 2.0GHz), αλλά και η απλή Intel HD Graphics N3000, μας βάζουν αμέσως στο νόημα για το τι να περιμένουμε από τις επιδόσεις του.

Ο σκληρός του είναι μόλις στα 64GB, που δεν φτάνει καλά-καλά για όλες τις σεζόν του Game of Thrones, αλλά τουλάχιστον δέχεται επέκταση για SSD δίσκους τύπου M2.

Βάλτε του έναν τέτοιο και θα ΠΕΤΑΕΙ!

Πάνω του θα βρείτε και μια τυπική κάμερα για τις video-κλήσεις σας, ενώ στον τομέα της συνδεσιμότητας θα βρείτε θύρα micro-HDMI, διπλό wifi (2.4GHz/5.0GHz), θύρα ακουστικών, δυο usb 3.0 θύρες και υποδοχή για κάρτα MicroSD.

Όμορφο, με προεγκαταστημένα τα windows 10, με διάρκεια μπαταρίας στις 9 ώρες (που δεν είναι 9, αλλά θα πλησιάζει), γρήγορη φόρτιση στα 24W και βάρος στο 1,5 κιλό.

Α, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και το άνετο, πλήρες, πληκτρολόγιο που διαθέτει.

Η Chuwi ζητάει μόνο 177€ γι’ αυτό το laptop, ενώ το Banggood θα το στείλει σε 2-5 εργάσιμες στο σπίτι σας μέσω Ευρωπαϊκής αποθήκης! Εσείς επιλέξτε Ship From: CZ

Τι ξεχάσαμε να αναφέρουμε; Μα φυσικά το κουπονάκι που θα ρίξει την τιμή στα 177€ κι αυτό είναι το: BGEECWCZ

Υπάρχει όμως και η επιλογή να το πάρετε από Κίνα – με κουπόνι το BGCWHS7 – οπότε σε αυτή την περίπτωση θα πάρετε ολόκληρο laptop με 166€ ΜΟΝΟ!!!

Αποκτήστε το laptop της Chuwi από 166€ στην προσφορά του Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για