Δεν βρίσκεις εύκολα τη σήμερον ημέρα αδιάβροχη, 1080p, Security κάμερα με κόστος τόσο χαμηλό όσο τα 30€ περίπου…

Ας είναι όμως καλά τα Κινεζοκαταστήματα και οι προσφορές τους!

Σε μια από αυτές βρίσκουμε σε σούπερ δελεαστική τιμή μια ασύρματη εξωτερική κάμερα, την Κ22, της Wanscam.

Η υψηλής ευκρίνειας ανάλυση βοηθά στο να κατασκοπεύετε τι γίνεται έξω από το χώρο σας, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις χρήσιμο θα σας φανεί και το τριπλό ζουμ που διαθέτει.

Ένα το κρατούμενο, μιας και ζουμ σε κάμερα τέτοιου κόστους ΔΕΝ συναντάς. Δεύτερο κρατούμενο είναι η κάλυψη του night vision.

Το να έχει μια κάμερα δυνατότητα νυχτερινής λήψης δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, ωστόσο το να φτάνει τα 20 μέτρα (αντί των 10 που δίνουν σχεδόν όλες οι άλλες) μέσα στο σκοτάδι είναι κάτι το αξιόλογο.

Η τεχνολογία συμπίεσης που χρησιμοποιεί είναι με τον κώδικα H.264 και όχι τον καλύτερο H.265 αλλά για 20€ μια χαρά τη δουλειά της την κάνει.

Η κάμερα, όπως γράψαμε, είναι αδιάβροχη οπότε μπορεί να τοποθετηθεί παντού, ενώ φωτό και video μπορούν να αποθηκευτούν σε microSD κάρτα έως 64GB.

Η K22 δεν θα μπορούσε να μην έχει motion detection κι έτσι θα σας στέλνει μνμ στο κινητό κάθε φορά που θα εντοπίζει κίνηση, μέσω του ειδικού app που θα εγκαταστήσετε στο κινητό σας.

Εδώ έχουμε μια πάρα πολύ καλή περίπτωση security κάμερας, σε πάρα πολύ χαμηλό κόστος για να μπορέσετε – χωρίς πολλά έξοδα – να κάνετε «φρούριο» το/τα σπίτια σας.

Με 33€ δύσκολα θα βρείτε αδιάβροχη κάμερα τέτοιων δυνατοτήτων! Επιλέξτε Ship From CZ για να έρθει από Τσεχία με δωρεάν αποστολή.

Αποκτήστε την με 33€ από το Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments