Αν είσαι έστω και λίγο μαστροχαλαστής, αυτή η προσφορά θα σε τσιγκλίσει συθέμελα. Οι inverter ηλεκτροκολλήσεις είναι ένα μικρό θαύμα που επιτρέπουν σε πάρα πολλούς να κάνουν μικροεπισκευές και κατασκευές, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάνε 50 κιλά κόλληση που όταν κολλάει ρίχνει το ρεύμα στο τετράγωνο.

H κόλληση της προσφοράς, τα έχει όλα. Είναι μικρή, είναι Inverter οπότε οικονομική και ελαφριά, και κυρίως είναι πάμφθηνη.

Η ZX7-250 μπορεί να σηκώσει ηλεκτρόδια μέχρι και 2.5mm, ενώ δέχεται τόσο τα κλασικά ηλεκτρόδια , όσο και αυτά για ανοξείδωτο.

 

Οι διαστάσεις της κόλλησης είναι 190mm x 120mm x 85mm, παρόλα αυτά στο εσωτερικό του θα βρείτε και ψύξη με ανεμιστήρα για να λειτουργεί απρόσκοπτα σε μεγάλο φόρτο, κάτι που την κάνει πιο χρήσιμη από άλλες φτηνές επιλογές που θα βρείτε, όπως για παράδειγμα την κόλληση που ανά διαστήματα φέρνει το Lidl.

 

Μπορεί να μην είναι για επαγγελματίες, αλλα η ΖΧ7-250 είναι απίστευτο εργαλείο για τον ερασιτέχνη ή τον πατενταδόρο με κύριο οπλο του την φορητότητα του, και την απίστευτη τιμή που την δίνει το Banggood.

Στο Flash Sale του Banggood η τιμή της κόλλησης πέφτει στα 30€ με την τιμή φυσικά να είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Βέβαια δεν περιλαμβάνετε η δαγκάνα και η γείωση, αλλα αν δεν έχετε συμβατά ήδη, μπορείτε να τα αποκτήσετε με 13€ επίσης απο το Banggood. Και ολα μαζί είναι κάτω απο τα 45€ που κάνουν την κόλληση τρομερή ευκαιρία.

Και ολα αυτα με αποστολή που κοστίζει μόλις 1.14€ από Ευρωπαϊκή αποθήκη!

 

Τι περιμένετε; Μπείτε στο τρυπάκι να φτιάχνετε μικρές χρήσιμες κατασκευές μόνοι σας με ελάχιστο κόστος(πάντα όμως με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ). Η πατέντα δεν πεθαίνει ποτέ.

Η προσφορά αυτή ισχύει για την αποθήκη της Τσεχίας, που σημαίνει ότι σε 2-5 μερούλες θα την έχετε στα χέρια σας!!(θεωρητικά, αλλα μάλλον τρώμε δούλεμα, γιατί συνήθως πιάνει 20ημερο…)

Μάλιστα η αποστολή είναι με EU Priority, που σημαίνει ότι την αναλαμβάνει η DHL, οπότε ΟΥΔΟΛΩΣ θα ασχοληθείτε με τα ΕΛΤΑ και τα χάλια τους, και θα σας το φέρουν στο σπιτάκι σας.

Αποκτήστε την ΖΧ7-250 inverter Welding Machine

Σε Flash Sale
5 1 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Νεότερα
Παλαιότερα Με περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
Στεργιος
Στεργιος
Jan 8, 2020 17:47

Υπάρχει τελωνείο;

Στεργιος
Στεργιος
Reply to  Aggelos Pap
Jan 8, 2020 19:40

Ευχαριστώ που απαντησες.μονο τόσες μέρες για να έρθει;πρέπει να κάνω κάποια επιλογή η κατευθείαν;