€46,50 Απόκτησε το
Flash Sale
Ιστ. Χαμηλό

Ασύρματο πλυστικό με πίεση έως 35Bar (!) και ΔΥΟ μπαταρίες 1200mAh στα 46.5€!

1
geekbuying aniverssary sale banner

Αυτού του είδους τα “πιστόλια” αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή.

Design και εμφάνιση δεν διαφέρουν και πολύ, όπως άλλωστε και η βασική λειτουργία για την οποία θα τα αποκτήσεις: για να πλύνεις το αυτοκίνητο.

Αν είστε από αυτούς που τα Σαββατοκύριακα έχετε χρόνο γιατί δεν δουλεύετε, τότε σας έχουμε ακόμα μία πρόταση σε ασύρματο πλυστικό αυτοκινήτου (και όχι μόνο).

Το συγκεκριμένο που σας έχουμε σε προσφορά έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ασύρματο. Δεν χρειάζεστε καλώδια για να του δώσετε ρεύμα.

Μπορείτε να το μετακινήσετε και να το χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε, αν και υπάρχει ένας βασικός περιορισμός, όπως θα δούμε παρακάτω.

Ενέργεια παίρνει από μια μπαταρία της τάξης των 1200mAh η οποία είναι αρκετά μεγάλη, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μπαταρίες της makita ή συμβατές, αν έχετε στη διάθεση σας.

Φυσικά το πλυστικό μας έχει διάφορους τρόπους να πετάξει νερό, ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά αυτό που κλέβει την παράσταση είναι ότι η πίεση που το ρίχνει φτάνει τα 35Bar!!

Bέβαια οι εικόνες με το πιεστικό να τρυπάει καρπούζια , είναι μεγαλύτερο ψέμα απο αυτά που λέω εγώ στην κόρη μου όταν δεν τρώει αρακά, που περιλαμβάνουν τον σούπερμαν και το μπαμπά της , που δεν μπορούσε μικρός να λύσει δύσκολες ασκήσεις στα μαθηματικά, αλλα όταν έτρωγε αρακά τα κατάφερνε.2

Το κόστος απόκτησής του δεν είναι απαγορευτικό, την ώρα που το εύρος χρήσης του είναι μεγάλο: μπορείτε να καθαρίσετε το αυτοκίνητο, την αυλή, το πεζοδρόμιο, τα παράθυρα, την πόρτα του γκαράζ και πολλά ακόμα.

Όσο για τον περιορισμό που λέγαμε παραπάνω, αυτός είναι το καλώδιο νερού που πρέπει να βάλετε στη βρύση για να έχετε νερό. Αυτό είναι στα 5 μέτρα και μέσα σ’ αυτό το όριο θα το χρησιμοποιείτε.

Βέβαια υπάρχουν και οι πατέντες για να αυξηθεί το μήκος του! 😉

Θα το βρείτε στο Banggood με δύο μπαταρίες, στα 46.5€.

Κουπόνι: Flash Sale

-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo