[#Ιστορικό_χαμηλό και ΤΡΟΜΕΡΗ τιμή] DANIU MIG-130 : Ηλεκτροκόλληση σύρματος Argon στα 120A σε πλήρες πακετάκι με 84.6€ απο Τσεχία.

0

Αν έχετε παλέψει αρκετά με την απλή ηλεκτροκόλληση και ψάχνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας σαν συγκολλητής, η κόλληση MIG της Daniu και η δυνατότητα συγκόλλησης με Argon είναι ένα πολύ καλό βήμα μπροστά.

Με εντελώς άλλη λογική απο την κλασσική κόλληση, οι MIG χρησιμοποιούν ειδικό σύρμα Flux για να κολλήσουν τα μέταλλα μεταξύ του, χωρίς την ανάγκη για τροφοδοσία με ξεχωριστή μπουκάλα αερίου.

Η DANIU MIG-130 δουλεύει σε εύρος απο 50-120A  με 10 διαφορετικές ταχύτητες κόλλησης.

Παρότι είναι 16 κιλά, χωρίς να υπολογίσουμε το σύρμα, και έχει διαστάσεις 46.5 x 22.5 x 39.5 cm θεωρείτε αρκετά “φορητή”  για την κατηγορία της.

Στο πακέτο θα βρείτε γείωση με καλώδιο 1.5 μέτρο και κεφαλή κόλλησης με καλώδιο 2.5 μέτρα, αλλα και μια μάσκα, ένα ψευτοβουρτσάκι και ένα ρολό σύρμα για να τη βάλετε κατευθείαν στη δουλειά.

Στην Τσέχικη αποθήκη του Banggood, η DANIU MIG-130 είναι σε στοκ, και σε αρκετά καλή τιμή, αφού θα τη βρείτε με 84.6€ μαζί με τα μεταφορικά.

Κουπόνι: Flash Sale

Τελευταία ανανέωση:08/10/2021 13:54
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Aggelos Pap

Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo