€6,90 Απόκτησε το
Flash Sale

Ηλεκτρονικά γυαλιά ηλεκτροκόλλησης, που σκιάζουν αυτόματα, με μόλις 6.9€!

0

Έχουμε παρουσιάσει πολλεεεες ηλεκτροκολλήσεις στο Angroid.gr, παρότι τώρα τελευταία έχουν ψιλοεξαφανιστεί οι φτηνές, αλλά απαραίτητο εργαλείο για την  δουλειά αυτή, είναι τα προστατευτικά γυαλιά, και εδώ έχουμε μια πολύ καλή περίπτωση.

Τα γυαλιά της προσφοράς, προστατεύουν μόνο τα μάτια, και δεν είναι αρκετά αν θέλετε να αποφύγετε καψίματα και στο πρόσωπο, αλλά εδώ που τα λέμε στο 99.5% των περιπτώσεων θα είναι αρκετά.

Μπορείτε να τα φορέσετε σαν “απλά” γυαλιά ηλίου, ή να χρησιμοποιήσετε το ελαστικό στήριγμα  κεφαλιού που θα τα ασφαλίσουν πάνω σας, και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο.

Χάρη στους αισθητήρες φωτός που έχουν στην κορυφή τους, τα γυαλιά σκιάζουν μέσα σε ελάχιστα milisecond , για να προστατεύσουν τα μάτια σας, απο την ηλεκτροκόλληση, και “ανοίγουν” πάλι με το που σταματήσετε, για να μπορείτε να δείτε τι κάνατε χωρίς να χρειάζεται να τα βάζετε/βγάζετε.

Έχουν αντιχαρακτική επίστρωση, και αντοχή στις πτώσεις, γιατι στο κάτω κάτω, εργαλείο δουλειάς είναι, αλλα αυτό που κυρίως σας ενδιαφέρει, είναι οτι προστατεύει τα ματάκια σας, και κοστίζουν ΜΟΛΙΣ 6.9€.

Απαραίτητα και ταυτόχρονα οικονομικά!

Κουπόνι : Flash Sale

Ιστορικό τιμής για Automatic Dimming Welding Glasses Light Change Auto Darkening Anti-Eyes Shield Goggle for Welding
Τελευταίες ανανεώσεις:
  • €6,90 - 16/10/2023
  • €6,40 - 02/08/2023
Πρώτη εμφάνιση: 02/08/2023
  • Μεγαλύτερη τιμή: €6,90 - 16/10/2023
  • Χαμηλότερη τιμή: €6,40 - 02/08/2023
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Πρόσθεσε μια ειδοποίηση για Automatic Dimming Welding Glasses Light Change Auto Darkening Anti-Eyes Shield Goggle for Welding - €6,90

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo