Όσοι είστε μαστροχαλαστές, αλλα έχετε προτίμηση σε… ηλεκτρονικές συσκευές, τότε σίγουρα θα έχετε/θέλετε έναν σταθμό κόλλησης, αφού η μαστοριά εδώ δε φτάνει, θα χρειαστείτε και εργαλεία ακρίβειας.

Το ότι είναι ακρίβειας, δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι και ακριβό όμως, και η Mustool την ξέρει καλά αυτή τη δουλειά, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη η τρομερή τιμή του SD2, του σταθμού κόλλησης της εταιρίας.

Ο SD2 είναι εξοπλισμένος με PID (proportional integral Derative) που παρότι από το όνομα δε βγάζει νόημα, είναι πολύ χρήσιμο αφού βεβαιώνει ότι η θερμοκρασία της ράβδου κόλλησης μένει σταθερή καθ’ολη τη διάρκεια χρήσης.

Ο σταθμός της Mustool μπορεί να πιάσει απο 200-480 βαθμούς Κελσίου, με μόλις 6″ να είναι αρκετά για να πιάσει τους 200 που είναι το σημείο τήξης για το καλάι , ενώ για να φτάσει τους 315 θέλει συνολικά 15 δευτερόλεπτα. Τσάκα τσάκα δουλειές.

Στην αριστερή πλευρά έχει θέση για κουβάρι καλάι, και δεξιά θα βρείτε την υποδοχή για την ράβδο και θέση για να βάλετε την πλάκα καθαρισμού.

Το SD2, αντίθετα με το SD1 έχει οθόνη που δείχνει ακριβώς τη θερμοκρασία της ράβδου, με τις μύτες να είναι πολύ εύκολα αντικαταστάσιμες.

MUSTOOL 60W Soldering Station Adjustable Temperature 200-480℃ - Banggood Tool Sets

Με τα 60W του, το PID, και την χαμηλή του τιμή, το Mustool SD2, είναι..must για τον χομπίστα και ερασιτέχνη μαστροχαλαστή, αφού χρησιμοποιώντας το κουπόνι BGMTSD, μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 28€ από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood!

Αποκτήστε τον σταθμό κόλλησης Mustool SD2 στα 28€

Με κουπόνι BGMTSD
5 1 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments