Πριν απο μερικές ημέρες σας είχα μιλήσει για τον Nitecore TUP, έναν πολύ μικρό φακό που με είχε εντυπωσιάσει η τρομερή του φωτεινότητα, αλλα αυτό ήταν πριν ανακαλύψω τον Nitecore E4K.

Γιατι το E4K, είναι λίιιγο μεγαλύτερος, ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ!

Στο εντυπωσιακά κατασκευασμένο σώμα του, με διαστάσεις μόλις 11.76 x 2.86 x 2.81 cm και βάρος 80 γραμμαρίων, ο φακός της Nitecore, κρύβει μια μπαταρία 5000mAh που φορτίζει μέσω USB Type-C.

 

Παρότι η μπαταρία είναι αφαιρούμενη , για να την αλλάξετε εύκολα όταν παραδώσει πνεύμα απο τις φορτίσεις, ο E4K είναι IP68 Rated, που σημαίνει οτι μπορειτε να τον βουτήξετε μέχρι και σε 2 μέτρα νερό.

Όλα τα λεφτά βέβαια, είναι μπροστά, εκεί που θα βρείτε 4 CREE XP-L2 V6 LEDs, που ο controller του φακού διαχειρίζεται ανεξάρτητα μεταξύ τους, και σας προσφέρει 5 σκάλες έντασης, απο τα 2 lumens, μέχρι και το Turbo Mode των 4400 lumens!!!

Βέβαια, στο Turbo Mode, ο φακός αντεχει περίπου 25 δευτερόλεπτα, πριν ρίξει την ένταση πίσω στο High(που φτάνει τα 1100 Lumens!) αφού η θερμοκρασία που αναπτύσσεται είναι πολύ μεγάλη, και οταν ξεπεράσει ένα όριο, ο φακός τον απενεργοποιεί αυτόματα για να προστατεύσει τα LEDs του.

Εκτός απο τη στάνταρ λειτουργία, έχει 3 ακόμα Modes: To Strobe, για αυτοάμυνα, το SOS και το Beacon.

Στην προσφορά του , μπορείτε να αποκτήσετε τον Nitecore E4K στα 54€ , η οποία είναι ΤΕΛΙΚΗ τιμή, αφού το Priority Line είναι εντελώς δωρεάν!

Η τιμή είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή, αφού ο ίδιος φακός απο τα καταστήματα της χώρας μας, φτάνει τα 100€ χωρίς τα μεταφορικά, οπότε μιλάμε για μισή τιμή.

Αποκτήστε τον Nitecore E4K στα 54€ απο το Gearbest

Σε Flash Sale
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments