Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Προσφορές 3D Printer Anet ET4 με 139€ και δωρεάν μεταφορικά από Ευρωπαϊκή...

[Gadget Deal] 3D Printer Anet ET4 με 139€ και δωρεάν μεταφορικά από Ευρωπαϊκή αποθήκη!

-

- Advertisement -

Το σημείο εισόδου στον μαγικό κόσμο του 3D Printing αγαπητοί αναγνώστες, έχει πέσει κατακόρυφα , αφού με προσφορές σαν τη σημερινή, μπορείτε να αποκτήσετε έναν ικανότατο τρισδιάστατο εκτυπωτή, με λιγότερα απο 140€. Και ναι οκ, τα 139€ τα λές “με το ζόρι  λιγότερα απο 140€” αλλα στην πράξη ειναι λιγότερα απο 140€ 😛 .

O εκτυπωτής της ANET που σας έχω σήμερα, είναι πανεύκολος στη συναρμολόγηση αφου απαιτεί δέκα λεπτάκια ολα και ολα για να τον κάνετε απο βίδες, εκτυπωτή.

Anet ET4 3D Printer printint size

Με την βοήθεια του μπορείτε να εκτυπώσετε αντικείμενα με μέγιστο μέγεθος τα 22 x 22 x 25 εκατοστά, με την εκτύπωση να γίνεται με απευθείας σύνδεση με τον υπολογιστή σας, ή Offline μέσω MicroSD κάρτας.

- Advertisement -

Μπροστά έχει μια έγχρωμη οθόνη αφής 2.8″ απο την οποία ελέγχεται ολες τις λειτουργίες του, ενώ το Hotbed του ζεσταίνεται σε μόλις 5 λεπτάκια και έχει Auto-leveling, οπότε μπαίνετε στη μάχη, τσάκα τσάκα.

Anet ET4 3D Printer features

Η φόρτωση του Filament γίνεται με ένα click, και εχει Printing resume σε περίπτωση που γινει διακοπή ρεύματος, και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Filaments 1.75mm.

Στην προσφορά του Cafago, μπορείτε να πάρετε τον ANET ET4 στα 139€ οπως σας είπα στην αρχή, με την αποστολή για γίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν απο την Ευρωπαική αποθήκη του καταστήματος στη Γερμανία, οπότε θα το πάρετε άμεσα, και χωρίς φόβο τελωνείου.

Αποκτήστε τον ANET ET4 3D Printer στα 139€

Απο την Ευρωπαική αποθήκη του Cafago

Anet ET4 3D Printer applications

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!