Η Xiaomi Soocas X3 είναι μια οδοντόβουρτσα που ζητά επάξια μια θέση στο μπάνιο σας, καθώς έχει όλα τα απαραίτητα για να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες προτάσεις στο χώρο.

Και σ’ αυτή την περίπτωση, όπως για παράδειγμα με τις κάμερες της IMILAB, μιλάμε για προϊόν που σε ανεβάζει στην κλίμακα του κόστους, αλλά την ίδια ώρα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τις «φτηνές» λύσεις.

Όλα τα λεφτά είναι ο τρόπος λειτουργίας και οι δυνατότητές της.

Χωρίς να κάνει ιδιαίτερα δυνατό θόρυβο, η ένταση φτάνει στα 65db, είναι σε θέση να καθαρίσει με αποτελεσματικότητα τα δόντια σας.

«Γυρίζει» με την εκπληκτική ταχύτητα των 37200 δονήσεων το λεπτό και προσφέρει τέσσερεις διαφορετικές λειτουργίες για να επιλέξετε: mode καθαρισμού, λεύκανσης, αρχαρίου και για ευαίσθητα δόντια.

Από τα διαθέσιμα modes καταλαβαίνεις ότι κάνει για όλες τις ηλικιακές ομάδες και θα αποτελέσει ένα πολύ καλό δωράκι για το παιδί, για τη σύντροφο, για εσένα κτλ.

Η ενσωματωμένη μπαταρία της είναι πολύ μεγάλη και φτάνει τα 1000mAh, αν και για να φορτίσει πλήρως απαιτεί αρκετές ώρες: 16 στο σύνολο.

Οπότε θα την έχετε στη φόρτιση όλο το βράδυ.

Επιπλέον κάτι παραπάνω από αξιόλογη είναι και η αυτονομία της, μιας και αυτή φτάνει τις 25 ημέρες που σίγουρα θεωρείται πάρα, μα πάρα πολύ καλή επίδοση.

Τέλος, να πούμε ότι είναι αδιάβροχη φυσικά (IPX7), έχει πάρα πολύ καλό γκριπ και τη λες και premium, ενώ σε ειδοποιεί κάθε 30’’ για να αλλάξεις τεταρτημόριο.

Στη γενναία έκπτωση του , μπορείτε να την κάνετε δική σας με 28€ τελική τιμή.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η Priority αποστολή που πρέπει να αγοράσετε για να μην έχετε τελωνείο!

Κουπόνι: BGAUG325

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments