Την και τα προϊόντα της τα ξέρετε καλά. Η Xiaomi, γιατί αυτή κρύβεται από πίσω, κατακτά όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας της παγκόσμιας αγοράς και τα προϊόντα της τη βοηθούν τα μέγιστα σε αυτό.

Η ίδια η Xiaomi έχει τη δική της πρόταση στις ηχομπάρες. Όμως αυτό δεν εμποδίζει την Redmi να μας παρουσιάσει τη δική της και να μας «κλέψει» τις καρδιές!

Κατ’ αρχάς με το ωραίο μαύρο χρώμα, το φινίρισμα, την ποιότητα κατασκευής και το διπλό υλικό κατασκευής, καθώς πέρα από πλαστικό έχουμε και μέταλλο.

Η δύναμή της φτάνει στα 30W και με το απλό αλλά μοντέρνο design της θα συνοδεύσει μια χαρά την τηλεόρασή σας.

Μ’ αυτή την τελευταία θα συνδεθεί είτε ενσύρματα (SPDIF/AUX) είτε ασύρματα, μέσω bluetooth 5.0 και – όπως υπόσχεται η Redmi – θα σας «ταξιδέψει» σε ηχητικές απολαύσεις παραπλήσιες ενός σινεμά.

Οκ… υπερβάλλουν, αλλά οπωσδήποτε από ένα προϊόν της Redmi περιμένουμε πολύ καλή ποιότητα ήχου.

Τέλος, την ηχομπάρα μπορείτε να την έχετε είτε κάτω από την τηλεόραση σε κάποιο έπιπλο, είτε να την βιδώσετε στον τοίχο (σας δίνονται οι βίδες στη συσκευασία).

Το όχι μόνο την έχει σε Flash Deal αυτό το διάστημα, αλλά μας έστειλε και κουπονάκι για να ρίξει ακόμα περισσότερο την τιμή της.

Αν θέλετε να αλλάξει ο τρόπος που παρακολουθείτε σειρές, ταινίες ή τα video σας, η ηχομπάρα της Redmi – ειδικά σε αυτά τα λεφτά – αξίζει της προσοχής σας.

Τώρα μπορείτε – πατώντας στο παρακάτω link – να την παραγγείλετε από το Banggood στα 49,9€ τελική τιμή!

Κουπόνι: BGRMS91

Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΧΟΜΠΑΡΑ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ XIAOMI ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΟΝΤΑ 70€!!

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments