Μασαζιέρα κανείς;

……………………………….

Επ… που πάτε;;; μισό λεπτό, δεν κάνω πλάκα ούτε είναι της πλάκας προϊόν ούτε θα φοβάστε κάθε φορά που θα τη βάζετε στο λαιμό σας μην πάθετε ηλεκτροσόκ!

Όχι όχι… η Jeeback που την κατασκευάζει είναι μια ακόμη θυγατρική της , οπότε η συσκευή τηρεί τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας του κολλοσού αυτού.

Οπότε ξαναρωτάω: Μασαζιέρα κανείς;;

Ωραία… πάμε και στην παρουσίασή της λοιπόν, αφού τα «βρήκαμε».

H G3 τοποθετείται στον αυχένα σας και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μασάζ και ανακούφιση σε μια εκτεταμένη περιοχή για ιδανικό αποτέλεσμα.

Βασικά αγκαλιάζει τον αυχένα σας και αρχίζει να πιάνει «δουλειά» με χαμηλής συχνότητας παλμούς για ηρεμία και χαλάρωση μετά από μια κουραστική ημέρα.

Στη «φαρέτρα» της έχει τέσσερεις διαφορετικές τεχνικές μασάζ που σε συνδυασμό με τα δέκα διαφορετικά επίπεδα έντασης δεν θα αφήσουν κανέναν σας παραπονεμένο.

Η G3 έχει τέσσερεις κεφαλές που κάνουν το μασάζ στον αυχένα σας, τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο.

Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα (που θα έρθουν) υπάρχει και η ειδική λειτουργία ζέστης που φτάνει τους 43ο C και θα σας αναζωογονήσει, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει και με την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή.

Η μασαζιέρα της Xiaomi είναι πανάλαφρη, μόλις 150 γραμμάρια, οπότε δεν θα νοιώθετε ότι έχετε ένα «βάρος» στο λαιμό σας.

Την ίδια ώρα είναι και ασύρματη, οπότε δεν θα έχετε ενοχλητικά καλώδια γύρω από το κεφάλι σας. Φορτίζει μέσω TypeC και με χρήση 30 λεπτών ανά ημέρα έχει αυτονομία 8 ημερών.

Κατασκευαστικά και ποιοτικά παίρνει άριστα, Xiaomi γαρ, ενώ όλες οι λειτουργίες της είναι διαθέσιμες από το εύχρηστο και μοντέρνο χειριστήριο.

Εγώ τη θέλω, αν τη θέλετε κι εσείς, μπορείτε να την κάνετε δική σας με 39€! Επιλέξτε Priority Direct Mail στην αποστολή. Συμπεριλαμβάνεται στο κόστος.

Εγώ τη θέλω, αν τη θέλετε κι εσείς μπορείτε να την κάνετε δική σας με μόλις 37,5€ στα οποία έχουμε συμπεριλάβει και το κόστος της Priority Direct Mail αποστοολής, που πρέπει να βάλετε για να αποφύγετε το τελωνείο.

Κουπόνι: BGDQHOME14

Πληρώνουμε πάντα με paypal και βγάζουμε όλες τις επιπλέον ασφάλειες του .

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Νεότερα
Παλαιότερα Με περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
Petrosklm
Petrosklm
Aug 3, 2020 23:34

Ωραια φαίνεται, με το priority direct mail δεν πληρωνω τελωνείο, σωστα;

Aggelos Pap
Admin
Reply to  Petrosklm
Aug 3, 2020 23:46

Ναι Πέτρο, είναι ασφαλές με PDM