Αυτός που θέλει ένα αξιόπιστο και με αντοχή στο χρόνο Drone από την Κίνα, ξέρει ότι η JJRC δεν θα τον απογοητεύσει.

Αυτός που θέλει και κάτι διαφορετικό σε εμφάνιση, πάλι στην ίδια εταιρεία θα στραφεί, από τη στιγμή μάλιστα που βγάζει drones σαν το Μ02.

Σχεδιαστικά και μόνο ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Το σχήμα-αεροσκάφους που διαθέτει αυτό το drone είναι σαφώς πολύ πιο εντυπωσιακό από τον κλασικό σχεδιασμό που έχουμε συνηθίσει στα drone.

Το M02 μπορεί να πετάξει οριζόντια αλλά και κάθετα, με το πάτημα ενός απλού κουμπιού, ενώ έχει τη δυνατότητα και για φιγούρες και flips 360ο.

Το άνοιγμα των φτερών του φτάνει τα 450χιλ ενώ είναι κατασκευασμένο από ένα ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό που μοιάζει με φελιζολ. Το συνολικό του βάρος είναι μόλις 310γρ.

Έχει brushless κινητήρα για λιγότερο θόρυβο και μεγαλύτερη αξιοπιστία, ενώ διαθέτει γυροσκόπιο 6 αξόνων όπως πρέπει να έχει κάθε drone που σέβεται τον εαυτό του.

JJRC M02 Brushless VTOL RC Airplane Flight Test Review

Αυτό βοηθάει ιδιαίτερα τους αρχάριους, ενώ η JJRC έχει προβλέψει και ειδικό Beginners mode για το Drone της.

Μάλιστα το M02 έχει και self-stabilizing για να επανέρχεται σε σταθερή, ευθεία, γραμμή το Drone κάθε φορά που αφήνεται το χειριστήριο. Ακόμα κάτι που βοηθά όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο αυτό.

Η μπαταρία του αντέχει για 12 λεπτά κάθετης πτήσης και έως 16 λεπτά οριζόντιας, ενώ φορτίζει πλήρως σε λιγότερο από 2 ώρες.

Το χειριστήριο έχει ακτίνα δράσης στα 300 μέτρα, ενώ διαθέτει και μια μικρή οθονούλα στο κάτω μέρος για να βλέπετε επιπλέον πληροφορίες.

Το JJRC M02 βρίσκεται σε Promo Sale αυτό το διάστημα από το Banggood και μπορείτε να το κάνετε δικό σας με 90€ συν 10€ για την Eu Priority αποστολή που δεν έχει τελωνείο.

Αποκτήστε το drone της JJRC με 100€ από το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για