Νομίζω ότι από τον τίτλο και μόνο, έχετε καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε.

Η Alldocube έρχεται και με μια κίνηση ματ, μας προσφέρει ένα σωρό διαφορετικές λειτουργίες σε ένα προϊόν.

Το πρωί θα το παίρνετε μαζί σας στο γραφείο για να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους, αλλά και για να σας βοηθήσει στη δουλειά σας.

Διότι το iWork10 Pro είναι ένα πλήρως λειτουργικό laptop, όμορφο στην εμφάνιση με ανοιχτό χρώμα (σημαντικό) και αξιοπρεπείς δυνατότητες.

Τη δουλειά γραφείου θα τη βγάλετε άνετα με την 10 ιντσών οθόνη του και το άνετο keyboard, με τα πλήκτρα να έχουν τη σωστή απόσταση μεταξύ τους.

Για τις εργασίες σας στο word/excel κτλ θα βασίζεστε όχι μόνο στον Intel Atom X5 Z8330 αλλά και στα 4GB RAM με τα 64GB ROM.

Όταν φεύγετε από το γραφείο και γυρίζετε σπίτι, το laptop σας θα μεταμορφώνεται σε ένα ωραιότατο tablet.

Θα του αφαιρείτε το αποσπώμενο πληκτρολόγιο, θα βγαίνετε από τα windows και θα εκκινείτε το Android (5.1 δυστυχώς, αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας) για να σερφάρετε, παίζετε ή για να βλέπετε ταινίες.

Το ακόμα καλύτερο είναι ότι με το κουπόνι BG0769e7 γίνεται μια γερή έκπτωση στο tablet/laptop της Alldocube, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 151€!

Και tablet και laptop και Windows και Android και δωρεάν Priority αποστολή και χαμηλή τιμή! Δλδ τι άλλο θέλετε;; Type-C θύρα; Ε, έχει κι απ’ αυτό!!

Αποκτήστε το από το Banggood!

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments