Οι “ταχυφορτιστές” των 18W, μοιάζουν πλέον με χελώνες, σε μια αγορά που σχεδόν ολες οι ναυαρχίδες φτάνουν τα 30W φόρτισης, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, οπότε ίσως ειναι πολύ καλή ιδέα να επενδύσετε σε έναν γρήγορο φορτιστή, όπως τον BW-S17 της Blitzwolf, που στο Presale του έχει και πάρα πολύ καλή τιμή.

Ο S17 φτάνει μέχρι τα 65W φόρτισης, και υποστηρίζει 7 διαφορετικά πρωτόκολλα ταχείας φόρτισης( PD3.0/QC2.0/QC3.0/BC1.2 DCP/ Apple 2.4A/AFC/FCP), έχοντας τη δυνατότητα να δώσεις απο 5 μέχρι 20V με τα 3.25A να είναι το ταβάνι του, οπότε τεχνολογίες, όπως η ταχεία φόρτιση των Oneplus/Oppo/Huaweι δεν υποστηρίζονται

O φορτιστής της Blitzwolf έχει μόνο μια θύρα, και αυτή USB Type-C, οπότε θα χρειαστείτε το αντίστοιχο Type-C σε Type-C(η Lighting) καλώδιο και δεν τον λες και μικρό, αφού έχει διαστάσεις 92mm x 39mm x 32mm και βάρος 170 γραμμάρια!

Φυσικά, Blitzwolf στους φορτιστές, ίσον ποιότητα, οπότε θα βρείτε όλες τις απαραίτητες προστασίες, ίσως και παραπάνω απο τις απαραίτητες, για να μην κινδυνέψει ούτε το κινητό, ούτε ο φορτιστής σας, από υπερθέρμανση, πτώση τάσης, υπέρταση κτλ.

Το Presale του Banggood για τον Blitzwolf BW-S17 πάει μακριά, αφού οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 5 Αυγούστου, σε ένα μηνα παρα κάτι δηλαδή, αλλα με 20€ που θα τον πάρετε νομίζω οτι αξίζει την αναμονή, αφού θα γλιτώσετε ένα δεκάρικο απο την κανονική του τιμή. Δεν είναι και άσχημα.

Απλά αν τον αγοράσετε τελικά, επιλέξτε το Priority ως αποστολή και όχι το Air Parcel, αφού η διαφορά στα λεφτά ειναι μηδαμινή, και το Priority.. είναι Priority.

Αποκτήστε τον Blitzwolf BW-S17 65W Charger στα 20€

Στο Presale του Banggood
5 1 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments