Τρίτη σερί εξαιρετική βάση αυτοκινήτου με Qi φορτιστή σήμερα, αφού μετά την πρόταση της Xiaomi και της ZMI ήρθε και η σειρά της Baseus, δηλαδή με λίγα λόγια και οι 3 είναι της Xiaomi, με άλλη σφραγίδα

H διαφορά εδώ, είναι οτι στην περίπτωση της βάσης που μας προσφέρει η Baseus, δε θα χρειαστεί να την στηρίξετε στους αεραγωγούς του οχήματος σας, αφού την συνοδεύει ένα πολύ ωραιος, επεκτάσιμος βραχίωνας στήριξης που καταλήγει σε βεντούζα, την οποία μπορείτε να βεντουζώσετε είτε στο παμπρίζ, είτε στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας.

Επίσης, σε σχέση με τις άλλες δύο περιπτώσεις, η βάση της Baseus, έχει πιο αργή φόρτιση, που τερματίζει στα 10W, αλλα συνεχίζει να είναι αυτόματη, οπότε χρησιμοποεί υπέρυθρες για να καταλάβει ποτε πλησιάζετε το κινητό σας, για να το μαγκώσει, και πότε θέλετε να το βγάλετε για να το ξεμαγκώσει.

Ναι μιλάω πολύ επιστημονικά τώρα, αλλα ελπίζω να καταλαβαίνετε.

Η βάση μπορεί να περιστραφεί φυσικά 360 μοίρες, για να έχετε όρθιο η ξάπλα, ενώ οπως είπαμε ο βραχίωνας είναι και τηλεσκοπικός, οπότε μπορείτε να αυξομειώσετε την απόσταση απο τη βεντούζα, μέχρι το σημείο που θα σας βολεύει.

Στην προσφορά του , η βαση-φορτιστής της Baseus, κοστίζει 19.7€, χρησιμοποιώντας το κουπόνι GBSJ46690, με την Unregistered αποστολή να σας βγάζει πάνω απο τα 22€ για 0.7€, οπότε η παίρνετε το -μεγάλο- ρίσκο να φάτε τελωνείο για 70 λεπτά, ή πληρώνετε το Priority που φτάνει την τιμή στα 24€ τελική και είστε ήσυχοι.

Αποκτήστε την αυτόματη βάση/Qi φορτιστή αυτοκινήτου της Baseus στα 19.7€

Με κουπόνι GBSJ46690
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments