Ξεχάστε για λίγο ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας περί του μαγικού κόσμου των smartphones. Πατήστε ένα “reset” κι ελάτε για λίγο σ’ ένα σύντομο – αλλά μαγικό – ταξίδι μαζί μου…

Σ’ αυτό το ταξίδι θα δούμε ένα από τα κινητά που έχουν κάνει ΘΡΑΥΣΗ το τελευταίο διάστημα με τις επιδόσεις του: το Realme X2 Pro!

Δεν είναι ακριβώς καινούργιο κινητό φυσικά… το γνωρίζουμε και το γνωρίζετε εδώ και λίγο παραπάνω από ένα μήνα.

Όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι μιλάμε για ένα από τα κινητά για τα οποία θα είστε υπερήφανοι να το έχετε στην κατοχή σας!

Τι μας δίνει;

90Hz AMOLED οθόνη 6.5″, με μέγιστη φωτεινότητα τα 1000nits, Snapdragon 855+, 64MP κύρια κάμερα με 20x υβριδικό ζουμ, 4Κ@60FPS video, 6/8/12GB RAM, 64/128/256GB ROM, και μπαταρία 4000mAh με ταχεία φόρτιση στα 50W!!

Αυτό το ΚΟΥΚΛΙ είναι ετοιμοπαράδοτο – επιτέλους – και στο , οπότε μπορούμε να το παραγγείλουμε από τώρα!

Είναι σε Promo Sale αυτό το διάστημα από το Banggood, με την τιμή του να είναι αρκετά πιο κάτω σε σχέση με την αντίστοιχη της Ελλάδας.

Το Promo τελειώνει στις 4 Μαΐου και κατεβάζει την τιμή του κινητού στα 407,8€ με άλλα 7,8€ να είναι τα έξοδα για την Eu Priority. Σύνολο 416€ περίπου!

Αν αξίζει; Ρωτάτε ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ;;; Δεν θα έχετε ξοδέψει ποτέ άλλοτε 400+ ευρώ σε κάτι καλύτερο από αυτό… ΚΙΝΗΤΑΡΑΑΑΑΑ και στην κορυφή του VFM!! Διαβάστε το review του!

Αποκτήστε το υπέροχο Realme X2 Pro με 416€ από το Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments