Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Προσφορές Kugoo S1: Foldable ηλεκτρικο πατίνι και απο Ευρώπη και τσάντα Xiaomi δώρο,...

Kugoo S1: Foldable ηλεκτρικο πατίνι και απο Ευρώπη και τσάντα Xiaomi δώρο, με 269€!

-

- Advertisement -

Τα ηλεκτρικά πατίνια αρχίζουν και κάνουν ολοένα και πιο έντονη την παρουσία τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, αντικαθιστώντας πολλές φορές το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς.

Αυτό γίνεται πραγματικότητα σε όλο και περισσότερα νησιά της πατρίδας μας, με ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά πατίνια να προτιμούνται όλο και περισσότερο από Έλληνες ή τουρίστες.

Φυσικά και η τιμή τους παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο το κόστος που θα μας γλυτώσει ένα τέτοιο πατίνι όταν το χρησιμοποιήσουμε σε κοντινές ή πιο μακρινές αποστάσεις, είναι αρκετά σημαντικό και αποσβένει τα χρήματα που δώσαμε.

Η περίπτωση του αναδιπλούμενου πατινιού της Kugoo, είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα.

- Advertisement -

Κατ’ αρχάς να πούμε ότι ζυγίζει μόλις 11 κιλά, ώστε να το πάρετε μαζί σας όταν φτάσετε στο γραφείο π.χ. και δέχεται βάρος έως 120 κιλά, 20 περισσότερα δηλαδή από αρκετά άλλα του ανταγωνισμού.

Η μπαταρία των 18650mAh αντέχει για διαδρομές έως και 30χλμ, κάτι που σημαίνει ότι άνετα θα πάτε σε προορισμούς 15-20 χιλιομέτρων για να το φορτίσετε και πάλι όταν φτάσετε στον προορισμό σας.

Έχει διπλό σύστημα φρένων, με φρένο στο αριστερό χέρι που περισσότερο επιβραδύνει και πίσω φρένο στο πόδι που ακινητοποιεί το πατίνι όταν χρειάζεται.

Επιπλέον διαθέτει προβολέα μπροστά για το βράδυ, αλλά και φωτάκι που ενεργοποιείται όταν πατάτε το φρένο.

Η τελική του φτάνει μέχρι και τα 30χλμ/ώρα, οπότε και πάλι υπολογίζουμε λιγότερα για να είμαστε μέσα, καθώς αυτή επηρεάζεται από τους δρόμους, τις κλίσεις και το βάρος μας.

Τέλος, έχουμε στη διάθεσή μας και αρκετές πληροφορίες από την έγχρωμη οθόνη του, προσαρμόζεται σε τρία διαφορετικά ύψη για να καλύπτει περισσότερες ανάγκες και φορτίζει πλήρως μέσα σε 4 ώρες!

Πραγματικά πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, ενώ το θετικό είναι ότι η προσφορά του Geekbuying το κάνουν ΠΟΛΥ πιο ενδιαφέρουσα. Έτσι χρησιμοποιώντας το κουπόνι S1KUGOO κατεβάζετε την τιμή του στα 284€ η οποία περιλαμβάνει και τα μεταφορικά απο την Ευρωπαική αποθήκη του καταστήματος.

Μάλιστα αν πληρώσετε μέσω Paypal, τρέχει μια προσφορά στο Geekbuying που σας γλιτώνει ακόμα 5%, οπότε η τελική τιμή ειναι 269€!!

ΜΕ τα έξοδα αποστολής μέσα, απο ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ αποθήκη, ΜΕ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ ΧΙΑΟΜΙ! Μα τι γίνεται εδώ; ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΑΛΙ; ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ. Ναι οκ, υπερβολή ξέρω, αλλα ειναι πολύ καλή προσφορά.

Αποκτήστε το Kugoo S1 απο την EU αποθήκη του Geekbuying

στα 269€ με κουπόνι S1KUGOO

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!