Το L109-S είναι ένα αναδιπλούμενο drone με τόσο καλά χαρακτηριστικά που δεν μπορείς παρά να αναρωτιέσαι πως βγάζει κέρδος η εταιρεία παραγωγής του!

Σχεδιαστικά δεν σου γεμίζει και πολύ το μάτι, ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ μιας και μου φαίνεται κάπως «χοντροκομμένο». Περί ορέξεως όμως…

Από την άλλη, με το L109-S δεν θα μείνεις τόσο στην εμφάνισή του όταν έχει πολλή τεχνολογία μέσα του για να σε «κερδίσει».

Το drone έχει μια HD κάμερα με αυτόματη σταθεροποίηση και ηλεκτρονικό anti-shake φακό για ποιοτικές φωτογραφίες υπό διαφορετικές γωνίες και αρκετά σταθερά video.

Στο κομμάτι της κάμερας ξεχωρίζει το 50x ζουμ που διαθέτει, ενώ μπορείτε να μετακινήσετε την κάμερα ανάλογα με το τι θέλετε να απαθανατίσετε.

Μάλιστα το drone υποστηρίζει και διαφορα gestures για ακόμα πιο εύκολο και διασκεδαστικό χειρισμό. Τα gestures λειτουργούν τόσο στο video όσο και στις φωτογραφίες.

Διαθέτει 1406 brushless κινητήρα που είναι αθόρυβος και αξιόπιστος σε αυτή την κατηγορία χρημάτων.

Η τεχνολογία που «κουβαλάει» μόνο αμελητέα δεν είναι, μιας και έχουμε: GPS Smart Follow / One Key Return / Multi-Point Planning Flight / Fixed Point Surround / One Key Land / Fixed Hover / Optical Flow Constant / Trajectory Flight / Speed Adjustment / Video Sharing κ.α.

Η μπαταρία του φορτίζει μέσα σε 5 ώρες και αντέχει για 25 λεπτά πτήσης που είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά για τα δεδομένα των Drones αυτής της κατηγορίας.

Αυτή την περίοδο είναι σε Promo Sale από το και μπορείτε να το πάρετε με μόλις 93€ τελική τιμή. Η τιμή αυτή αφορά στο Drone με μια μπαταρία και σε κουτί από φελιζόλ.

Για τσάντα ή παραπάνω μπαταρίες η τιμή, όπως είναι αυτονόητο, ανεβαίνει.

Η τιμή του είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!

Αποκτήστε το L109-S από 93€ από το Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments