[#Χαμηλότερα_από_Ποτέ] Micol SC189A: Σκούπα πολλαπλών ρόλων στα 79,6€ από Ευρώπη!!!

0

Για τις ρομποσκούπες τα έχουμε πει εκτενώς. Τώρα πλέον έχουν την τιμητική τους στο angroid.gr οι ηλεκτρικές σκούπες χωρίς καλώδιο.

Και αυτό επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα οφέλη κάθε νοικοκυριού από μια τέτοια σκούπα είναι πολλαπλά. Και πλέον είναι και οικονομικές.

Όπως η Micol που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Το βασικό πλεονέκτημα μιας τέτοιας σκούπας είναι το βάρος και η απουσία καλωδίου. Οπότε δεν χρειάζεται να σέρνετε/μπλέκεστε με τέτοια, ή να κουβαλάτε μεγάλο βάρος για να ανέβετε τα σκαλιά.

Η Micol ζυγίζει όλα κι όλα 2 κιλά και μπορεί να ανταγωνιστεί τη συμβατή ηλεκτρική σας σκούπα, καθώς έχει δύναμη απορρόφησης στα 20000pa!

Φυσικά η απουσία καλωδίου σημαίνει ότι εξαρτάστε από την μπαταρία της και μόνο. Κι εδώ σας έχουμε καλά νέα!

Η Micol έχει 2000mAh μπαταρία που φορτίζει ταχύτατα (μέσα σε 4-5 ώρες) και της δίνει μια αυτονομία έως και 25 λεπτά.

Αρκετά δηλαδή για να περάσετε ένα γρήγορο σκούπισμα το σπίτι, τους καναπέδες, τα στρώματα, το πληκτρολόγιο, το αυτοκίνητο κτλ.

Διότι ΝΑΙ… αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα αυτών των σκουπών: είναι πολλαπλών λειτουργιών και αλλάζοντας κεφαλές καθαρίζετε διαφορετικά πράγματα!

Όχι επειδή βλέπω μερικούς αντιρρηξίες (κάποιοι λίγοι θα το πιάσατε αυτό) δοκιμάστε να καθαρίσετε το αυτοκίνητο με την ηλεκτρική την κανονική.

Εδώ απλά θα αλλάξετε κεφαλή, φυσικά το βάρος θα μειωθεί σ’ αυτή την περίπτωση και θα βγείτε έξω για να κάνετε λαμπίκο το αγαπημένο σας όχημα.

Η Micol είναι αθόρυβη, καθώς δεν ξεπερνά τα 68db, έχει μοτέρι στις 90000rpm, δυο διαφορετικά modes λειτουργίας και δοχείο μισού λίτρου για σκόνη/βρωμιές που αδειάζει πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αν δεν σας έπεισα ακόμα, να σας πω ότι είναι από τις λίγες πολυλειτουργικές τέτοιες σκούπες που κοστίζουν κάτω από 90€ και έρχονται σπίτι σας από Ευρώπη!

Έτσι, στην προσφορά του Banggood θα την πάρετε με 79,6€ με αποστολή από Τσεχία (Ship From CZ) για να έρθει στην πόρτα σας με DHL.

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ! Κουπόνι: BGCZMSC89

Αποκτήστε την Micol με μόλις 79,6€ από το Banggood!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo