Εκτός απο μικροσκοπικό LarkBox, η Chuwi έχει στα σκαριά ένα ακόμα Mini PC, που είναι μεγαλύτερο αλλα και κατα πολύ ισχυρότερο.

Με όγκο μόλις 2 λίτρων, και βάρος 805 γραμμάρια όλα και όλα το Chuwi Corebox δεν είναι σε καμία περίπτωση μεγάλο, αλλα μπροστά στο Larkbox, το λες και ογκώδες.

Στο εσωτερικό του όμως, η Chuwi στρίμωξε πολύ hardware, και καλό Hardware, και αυτό είναι μια τρομερή συνταγή για ένα πολύ καλό Mini PC.

Κινητήριος δύναμη του Corebox, είναι ο Intel i5 5257U, με την Intel Graphics Iris 6100GPU, με 8GB RAM και 256GB Μ.2 SSD δίσκο.

Πώς μεταφράζονται αυτά σε επιδόσεις; Με 3483 πόντους στο Single Core τέστ του Geekbench και 6407 στο Multi Core, ενώ και οι ταχύτητες Read/write του δίσκου είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα.

Το μικρο μεν, αλλα μπαμπάτσικων επιδόσεων δε Corebox, μπορεί να κάνει άνετα Decode 4K αρχεία βίντεο, και με την Turbo λειτουργία του i5, στα 3.1GHz, μπορεί να σηκώσει με σχετική άνεση και πολύ απαιτητικές εφαρμογές.

Σε ότι αφορά τις επιλογές σύνδεσης, θα βρείτε και 4x USB 3.0 θύρες, και 2x HDMI 2.0 Out και θύρες ακουστικών και μικροφώνου, όμως και μια Gigabit ethernet θύρα. Δε λείπει φυσικά και το Dual Band WiFi!

To Chuwi Corebox είναι διαθέσιμο μέσω του Banggood, και κοστίζει 231€, τα οποία περιλαμβάνουν και τη μεταφορά με Priority.

Κάντε χώρο στο γραφείο, δεν χρειάζεστε ολόκληρο υπολογιστή για τα βασικά.

Αποκτήστε το Chuwi Corebox στα 231€ απο το Banggood

Με κουπόνι BGCOBX
5 1 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments