Παρασκευή, Δεκέμβριος 6, 2019
Αρχική Προσφορές Μένει μόνο να κολλάει μόνη της! Απίστευτη mini inverter ηλεκτροκόλληση με...

Μένει μόνο να κολλάει μόνη της! Απίστευτη mini inverter ηλεκτροκόλληση με 33€ και δωρεάν αποστολή!

-

- Advertisement -

Αν είσαι έστω και λίγο μαστροχαλαστής, αυτή η προσφορά θα σε τσιγκλίσει συθέμελα. Οι inverter ηλεκτροκολλήσεις είναι ένα μικρό θαύμα που επιτρέπουν σε πάρα πολλούς να κάνουν μικροεπισκευές και κατασκευές, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάνε 50 κιλά κόλληση που οταν κολλάει ρίχνει το ρεύμα στο τετράγωνο.

H κόλληση της προσφοράς, τα έχει ολα. Είναι μικρή, είναι Inverter οπότε οικονομική και ελαφριά, και κυρίως είναι πάμφθηνη.

Η ZX7-200 μπορεί να σηκώσει ηλεκτρόδια μέχρι και 2.5mm, ενώ δέχεται τόσο τα κλασικά ηλεκτρόδια , όσο και αυτά για ανοξείδωτο.

zx7 200 mini welding maching outside

Οι διαστάσεις της κόλλησης είναι 190mm x 120mm x 85mm, παρόλα αυτά στο εσωτερικό του θα βρείτε και ψύξη με ανεμιστήρα για να λειτουργεί απρόσκοπτα σε μεγάλο φόρτο, κάτι που την κάνει πιο χρήσιμη απο άλλες φτηνές επιλογές που θα βρείτε, οπως για παράδειγμα την κόλληση που ανα διαστήματα φέρνει το Lidl.

- Advertisement -

zx7 200 mini welding maching interior

Μπορεί να μην είναι για επαγγελματίες, αλλα η ΖΧ7-200 είναι απίστευτο εργαλείο για τον ερασιτέχνη ή τον πατενταδόρο με κύριο οπλο του την φορητότητα του, και την απίστευτη τιμή που την δίνει το Banggood.

Στο Flash Sale του Banggood η τιμή της κόλλησης πέφτει στα 36€ με την τιμή φυσικά να είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Βέβαια δεν περιλαμβάνετε η δαγκάνα και η γείωση, αλλα αν δεν έχετε συμβατά ήδη, μπορείτε να τα αποκτήσετε με 16,5€ επίσης απο το Banggood. Και ολα μαζί ΔΕΝ ξεπερνάνε το 50άρικο που κάνουν την κόλληση τρομερή ευκαιρία.

Και ολα αυτα με δωρεάν αποστολή μέσω Priority!

zx7 200 mini welding maching size

Τι περιμένετε; Μπείτε στο τρυπάκι να φτιάχνετε μικρές χρήσιμες κατασκευές μόνοι σας με ελάχιστο κόστος(πάντα ομως με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ). Η πατέντα δεν πεθαίνει ποτέ.

Αποκτήστε την ΖΧ7-200 inverter Welding Machine

Με κουπόνι BG23SW

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!

Μεγάλες προσφορές του Gearbest, για Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro,...

Τα μεγαλύτερα οπλα της Xiaomi στην αγορά, ΟΛΑ σε προσφορά, και μάλιστα σε ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές. Νοτ μπαντ γιου σιλι γκιαρμπεστ. Νοτ μπαντ ατ ολ.