[Απίστευτη τιμή!] Τα διαστημικά, TWS ακουστικά της Zeblaze στα 15,9€!!!

0
741

Η Zeblaze έχει κάνει όνομα με τα πολλά και καλά smartwatches που μας προσφέρει, τα οποία είναι πολύ υψηλά στην προτίμηση του κόσμου.

Το κομμάτι αυτό, των smartwatches, η Zeblaze το ψάχνει, το εξελίσσει και το βελτιώνει συνεχώς, ενώ ανά καιρούς κάνει και δυνατές προσφορές.

Πλέον όμως, αρχίζει και μπαίνει σε χωράφια άγνωστα για αυτήν, όπως είναι ο τομέας των TWS ακουστικών, με την Zeblaze να μας παρουσιάζει τη δική της πρόταση.

Και μπορεί η συγκεκριμένη εταιρεία να είναι καινούργια στο χώρο, ωστόσο από την πρώτη της κιόλας πρόταση καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Πάρτε για παράδειγμα το σχεδιασμό του κουτιού που συνοδεύει τα Zepods της. Εξαιρετικό σε εμφάνιση, πρωτότυπο και με διαστάσεις μικρές για να το χωρέσετε παντού!

Είναι στρογγυλό και λιλιπούτειο, καθώς η διάμετρός του φτάνει μόλις τα 62,5 χιλιοστά! Μέσα του θα βρείτε τα TWS ακουστικά, με το καθένα να ζυγίζει μόλις 4 γραμμάρια!

Διαθέτουν bluetooth 5.0 που είναι 2 φορές πιο γρήγορο από την έκδοση 4.2, ενώ προσφέρει και σαφώς πολύ καλύτερη και σταθερή σύνδεση με τις συσκευές σας.

Έχουν τσιπ για χαμηλή κατανάλωση, με αποτέλεσμα το κάθε ένα από τα ακουστικά να έχει αυτονομία 4 ωρών, που εκτοξεύεται στις 18 (!) με τη βοήθεια της θήκης τους, που λειτουργεί και ως φορτιστής.

Τα ίδια τα ακουστικά είναι κομψά, πανάλαφρα και με μέγεθος σχεδόν όσο ένα νόμισμα. Η Zeblaze μας υπόσχεται πλούσιο ήχο με δυνατό μπάσο, ενώ διαθέτουν και στέρεο λειτουργία όταν τα φοράτε και τα δυο.

Κάθε φορά που τα βγάζετε από το κουτί τους συνδέονται αυτόματα στη συσκευή σας και όταν τα επιστρέφετε στη θήκη τους φορτίζουν αυτόματα.

Εσείς δεν κάνετε τίποτα, ενώ πανεύκολη είναι και η χρήση τους με το κουμπί που έχει το καθένα και μέσω του οποίου ελέγχετε τις κλήσεις σας, ή τη μουσική που ακούτε αλλά και τον Voice Assistant.

Όπως κάθε TWS ακουστικά, έτσι και αυτά της Zeblaze έχουν Noise Reduction για να ακούτε πεντακάθαρα το συνομιλητή σας.

Κάτι τελευταίο που αξίζει να σημειώσουμε επίσης, είναι η γρήγορη φόρτιση των ακουστικών, καθώς βάζοντάς τα στο κουτί (που έχει 500mAh μπαταρία) θα φορτίσουν μέσα σε 1-2 ώρες.

Τα ακουστικά είναι ετοιμοπαράδοτα και με το Flash Sale του Banggood θα τα πάρετε με 15,9€ που είναι και η χαμηλότερη τιμή που έχουν “παίξει” ποτέ.

Τα είχαμε πρωτοπαρουσιάσει το καλοκαίρι, όταν και η τιμή τους (σε προσφορά) έφτανε τα 30€! Μιλάμε για σχεδόν 50% κάτω!

Η τιμή είναι τελική μιας και έχουμε υπολογίσει σε αυτή και τα έξοδα για την Priority Direct Mail αποστολή που πρέπει να βάλετε για να αποφύγετε το τελωνείο.

Αποκτήστε τα Zepods της Zeblaze στη χαμηλότερη τιμή ever στα 15,9€ από το Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments