Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι διακοπές (;;) είναι προ των πυλών, οπότε ΤΙ είναι αυτό που θα πρέπει να βάλετε μπροστά-μπροστά στη λίστα που θα πρέπει να πάρετε;

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ!

Είναι μικρός, με διαστάσεις 115x170x215 και βάρος στα 325γρ. οπότε το να τον κουβαλάς από την κουζίνα, στο γραφείο και μετά στο υπνοδωμάτιο, δεν θα είναι πρόβλημα.

Εδώ τα κινητά μας αρχίζουν και ξεπερνούν το όριο των 200γρ… στα 300+ θα κολλήσουμε; 😛

Φυσικά μιλάμε για προϊόν της Xiaomi, οπότε εγγύηση, αξιοπιστία και ασφάλεια τα έχουμε στο τσεπάκι μας. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε και χαμηλή τιμή!

Είναι κατασκευασμένος από ABS και έχει πράσινο χρώμα, για να ταιριάζει με τον ειδικό σχεδιασμό leaf design που έχουν οι έλικές του.

Τα επίπεδα θορύβου του είναι πολύ χαμηλά, περίπου στα 30db μόνο, οπότε και δίπλα σας να το έχετε όταν κοιμάστε (όπως κάνω εγώ) δεν θα έχετε θέμα.

Φυσικά η μεγάλη του διαφορά από τους «κοινούς» ανεμιστήρες είναι η ενσωματωμένη μπαταρία στα 4000mAh που έχει και η οποία του δίνει αυτονομία έως 13 ώρες!

Διαθέτει τρεις διαφορετικές λειτουργίες, οι οποίες εναλλάσσονται με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού και η φόρτισή του γίνεται μέσω microUSB θύρας, όπου κι αν είστε. Ακόμα και με powerbank.

Το κουπόνι που είχαμε δώσει πριν από μερικές ημέρες μας τελείωσε, ωστόσο το μας έστειλε καινούργιο και μπορούμε να τον παραγγείλουμε με 19€ τελική τιμή!

Κι όχι απλά είναι η καλύτερη που το έχουμε δει, συμπεριλαμβάνει και την Eu Priority αποστολή που σημαίνει ότι το πακέτο σας θα έρθει με DHL στο χώρο σας!

Σε σχέση με τα 28€ που έκανε στις αρχές του μήνα, η έκπτωση είναι αρκετά σημαντική! Η τιμή αφορά στην έκδοση χωρίς μπαταρία και με φόρτιση μέσω usb. Η έκδοση ΜΕ την μπαταρία που πρέπει να προτιμήσετε, κοστίζει 21€ τελική τιμή.

Κουπόνι: BGSD984

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Νεότερα
Παλαιότερα Με περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
loudeast
loudeast
Jun 3, 2020 09:48

το κουπονι δεν δουλευει..