Το νέο προϊόν της Baseus, ένας υγραντήρας 300ml, μας  συστήνεται με τον τίτλο «love at first sight».

Και τουλάχιστον από τις φωτό που βλέπουμε, δεν αδικώ την εταιρεία που επέλεξε αυτό το σλόγκαν για την καμπάνια λανσαρίσματός του.

Πραγματικά στο κομμάτι του σχεδιασμού οι άνθρωποι της Baseus έκαναν απίθανη δουλειά, κατορθώνοντας να προσδώσουν στυλ και φινέτσα σε μια – κατά τ’ άλλα – αδιάφορη κατηγορία (ως προς το design) συσκευών: τους υγραντήρες!

Αν είστε, λοιπόν, από εκείνους που η εμφάνιση μετράει όσο και η λειτουργικότητα, ο υγραντήρας της Baseus θα σας καλύψει και με το παραπάνω!

Πέρα από την εμφάνιση, βέβαια, ανταπεξέρχεται μια χαρά και για τη δουλειά που θα τον πάρετε.

Έχει δυο επίπεδα λειτουργίας για να επιλέξετε: τη συνεχόμενη λειτουργία (για όταν δουλεύει το A/C) και τη διακοπτόμενη για όταν το έχετε κλειστό.

Η χωρητικότητά του είναι στα 300ml και μπορείτε να το έχετε όπου κι αν πάτε, μιας και οι διαστάσεις του (152,5×70) και το βάρος του (340γρ) το επιτρέπουν.

Βασικά, όμως, παρά το ότι θα ταιριάξει όπου κι αν το τοποθετήσετε, ενδεχομένως να το έχετε όλη την ώρα στο αυτοκίνητο, μιας και ο υγραντήρας της Baseus έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκεί.

Στις διαδρομές σας δλδ, και κυρίως το καλοκαίρι, θα έχετε σύντροφο τον εν λόγω υγραντήρα ο οποίος θα φροντίζει για το δέρμα, αντιμετωπίζοντας την ξηρότητα.

Μάλιστα, όπως λέει ο κατασκευαστής, απαιτούνται 20 λεπτά για να αυξήσει την υγρασία εντός του αυτοκινήτου κατά 40%!

Η κάθετη «κοψιά» που έχει στο σώμα του είναι για να βλέπετε τη στάθμη του νερού, ενώ όταν είναι κλειστό ασφαλίζει 100% και δεν υπάρχουν διαρροές.

Γεμίζοντάς τον (και με μια λογική χρήση του αυτοκινήτου) θα αντέξει έως και 7 ημέρες έως ότου χρειαστεί να το ανεφοδιάσετε εκ νέου με νερό.

Η συσκευασία σχεδόν όλων των προϊόντων της Baseus είναι προσεγμένη στον ύψιστο βαθμό!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρεί πολύ χαμηλά και τα επίπεδα θορύβου, μιας και όταν λειτουργεί ο θόρυβος που παράγει είναι μικρότερος από 30db.

Στην προσφορά μας, τώρα, μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 26,6€ στην προσφορά του !

Η τιμή είναι τελική και συμπεριλαμβάνει την Priority Direct που σημαίνει ότι θα έρθει στο χώρο σας χωρίς τελωνείο.

Κουπόνι: BGBSAHS

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments