[#Ιστορικό_χαμηλό] Αν οι ίντσες… ΜΕΤΡΑΝΕ, τότε ο AUN M18 είναι για εσάς και έρχεται με 126.4€ από Τσεχία!

0

Γιατί να συμβιβάζεσαι με 100 ή 150’’ εικόνα, όταν μπορείς να έχεις τις διπλάσιες σε μια πολύ λογική τιμή;

Εδώ, λοιπόν, έρχεται και μπαίνει στο κάδρο ο προτζέκτορας της AUN, με τα διόλου ευκαταφρόνητα χαρακτηριστικά και την ανταγωνιστική του τιμή.

Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι μιλάμε για τη βασική έκδοση του προτζέκτορα, που δεν έχει Android πάνω του.

Ο M18 δεν υποχωρεί σε ό,τι αφορά στην ανάλυσή του, μιας και φτάνει στα 1920×1080 για να απολαμβάνεται ποιότητα σινεμά στο σπίτι σας.

Ντάξει, τώρα αυτό το τελευταίο έχουμε συνηθίσει να το γράφουμε, αλλά στην πραγματικότητα αν δεν βάλεις «βαθιά» το χέρι στην τσέπη, εμπειρία σαν του σινεμά στο σπίτι δεν θα δεις.

Για budget προτζέκτορα, ωστόσο, ο M18 κάνει μια χαρά τη δουλειά του και εκεί που ξεχωρίζει είναι στην οθόνη, η οποία φτάνει έως τις 300’’!!!

Αν λοιπόν έχετε τον τοίχο ή το πανί για κάτι τέτοιο, αξίζει η επένδυση σε ένα τέτοιο «εργαλείο»… σκεφτείτε και μόνο τις ταινίες σε τέτοια οθονάρα!

Τώρα τόσο μεγάλη οθόνη θέλει και μια αντίστοιχη φωτεινότητα και η Aun δεν έκανε έκπτωση ούτε σ’ αυτό το κομμάτι, προικίζοντάς τον με 5500lm.

Αρκετά καλό νούμερο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει το βράδυ, ενώ δεν θα «κwλwσει» και τόσο ούτε με το φως της ημέρας.

Το επιπλέον δυνατό του χαρακτηριστικό είναι η αντίθεση που φτάνει έως 2000:1 που είναι ένα εξαιρετικό νούμερο

Έχει χειροκίνητο keystone correction εικόνας, κανονικό μέγεθος και ικανοποιητική συνδεσιμότητα που περιλαμβάνει SD κάρτα, VGA, usb, HD-input και ηχεία.

Στα της τιμής του, ο προτζέκτορας είναι σε προσφορά από την Τσέχικη αποθήκη (CZ) του Banggood και θα τον πάρετε με μόλις 126.4€ τελική τιμή

Αποκτήστε τον Aun M18 με 126.4€ στην προσφορά του Banggood!
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo