€122,90 €175,00 Απόκτησε το
Amazon Black Friday Deals

Logitech G910 Orion Spectrum: Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Romer-G Tactile διακόπτες και RGB φωτισμό, στα 122.9€

0

Ελλάδα απο 175€

Review απο PCMag.com

 


Gamers, έφτασε το επόμενο πληκτρολόγιο-εργαλείο σας! Το Logitech G910 Orion Spectrum RGB Mechanical διαθέτει όλες τις τεχνολογίες που θα σε κάνουν να ανεβάσεις το παιχνίδι σου… πολλά levels!

Κάθε πλήκτρο χρησιμοποιεί τεχνολογία Romer-G, μια αποκλειστικότητα της Logitech, η οποία κάνει τα ανθεκτικά μηχανικά πλήκτρα να ανταποκρίνονται 25% ταχύτερα, και ενσωματώνουν έξυπνη τεχνολογία φωτισμού με την δυνατότητα να τα χρωματίσεις είτε ομαδικά για απλή ομορφιά, είτε ξεχωριστά ώστε να δημιουργήσεις δικούς σου χρωμοκώδικες και να αναγνωρίζεις την λειτουργία του καθενός απλώς με μια κλεφτή ματιά!

Από τα πλήκτρα αυτά, 9 είναι προγραμματιζόμενα G-keys και με την δυνατότητα δημιουργίας κι αποθήκευσης ως και τριών προφίλ ρυθμίσεων, μπορείς να έχεις μια ρύθμιση για κάθε παιχνίδι σου που απαιτεί περισσότερη προσοχή από τα υπόλοιπα!

Στο επάνω μέρος της όψης του πληκτρολογίου βρίσκεται η θύρα Arx Control, στην οποία μπορείς να κουμπώσεις το Android ή iOS smartphone ή tablet σου και με την δωρεάν εφαρμογή Arx Control παρακολουθείς στατιστικά του παιχνιδιού, των επιδόσεων του PC σου και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Τα 113 πλήκτρα του διαθέτουν όλα τεχνολογία anti-ghosting, το οποίο σημαίνει ότι ακόμα κι αν τα πατήσεις όλα μαζί, ο υπολογιστής θα αναγνωρίσει και τα 113 πατήματα, οπότε μην ανησυχείς ποτέ για την ταχύτητα με την οποία πληκτρολογείς — όσο γρήγορος κι αν είσαι, το Logitech G910 Orion Spectrum RGB Mechanical σε προλαβαίνει.

Απόλυτο επίπεδο επιδόσεων

Το μηχανικό πληκτρολόγιο Logitech G910 Orion Spectrum RGB Mechanical χρησιμοποιεί αναλογικό τρόπο μετάδοσης εντολών, εν αντιθέσει με τα παραδοσιακά ψηφιακά πληκτρολόγια, πράγμα που σημαίνει ότι αντέχει υπό μεγάλη χρήση και μπορεί να αποδόσει πολύ καλύτερα σε σύγκριση με ένα ψηφιακής τεχνολογίας! Επίσης, στα προγραμματιζόμενα πλήκτρα G-Keys μπορείς να ορίσεις συνδυασμούς πλήκτρων για γρηγορότερη εκτέλεση ενεργειών!

Έξυπνος φωτισμός

Θέλεις να δώσεις στον φωτισμό του πληκτρολογίου το δικό σου χρώμα; Μπορείς. Μήπως θέλεις να δώσεις σε ομάδες πλήκτρων το δικό τους, ξεχωριστό χρώμα; Πάλι μπορείς! Με το δωρεάν λογισμικό Logitech Gaming Software μπορείς να κάνεις ακριβώς αυτό και πολλά περισσότερα, για να μπορέσεις να δώσεις ταυτότητα σε συγκεκριμένες ομάδες πλήκτρων ώστε να τα αναγνωρίζεις ευκολότερα στα μέσα της μάχης! Η δύναμη της συνήθειας θα σε κάνει, σε συνδυασμό με τις κλεφτές ματιές που θα ρίχνεις στα πλήκτρα, να αποστηθήσεις την τοποθεσία των πλήκτρων για να αποδίδεις τα μέγιστα κατά το παιχνίδι σου!

Τεχνολογίες υψηλών επιδόσεων

Η αποκλειστική τεχνολογία Romer-G επιτρέπει στα μηχανικά πλήκτρα του πλητρολογίου να ανταποκρίνονται με ως και 25% καλύτερη ταχύτητα, πράγμα το οποίο μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας στη μέση ενός παιχνιδιού. Επίσης, διαθέτει τεχνολογία Anti-ghosting 113 πλήκτρων, το οποίο σου επιτρέπει να είσαι όσο γρήγορος μπορείς, καθώς ακόμα και στο απίθανο σενάριο πληκτρολόγησης και των 113 πλήκτρων ταυτόχρονα, ο υπολογιστής θα λάβει τις εντολές για όλα!

Arx Control

Σύνδεσε το συμβατό smartphone ή tablet σου στην υποδοχή Arx Control για να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο χρήσιμα δεδομένα! Δες πληροφορίες του παιχνιδιού σου ή παρακολούθησε την απόδοση του υπολογιστή σου, όλα από την οθόνη της συσκευής σου που βρίσκεται στην κορυφή του πληκτρολογίου! Η καινοτόμος εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store και iOS App Store.
Τελευταία ανανέωση:25/11/2022 19:27
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Πρόσθεσε μια ειδοποίηση για Logitech G910 Orion Spectrum - €122,90

Aggelos Pap

Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo
Enable registration in settings - general