Κάποιοι απο εσάς είστε τζόβενα, βλέπετε τα πιεσόμετρα και γελάτε. Οι υπόλοιποι είμαστε και εμείς τζόβενα, αλλά που και που, μια μέτρηση τη χρειαζόμαστε, είτε μετά απο πολύ φαΐ, είτε μετά από πολλά νεύρα, και παρότι τα πιεσόμετρα καρπού ειναι φτηνά και εύκολα, τα πιεσόμετρα μπράτσου είναι ΠΟΛΥ πιο ακριβή και ταυτόχρονα…ακριβά.

Το Banggood όμως να’ναι καλά, με το αυτόματο πιεσόμετρο μπράτσου της Yuwell(νο νο, γιου γουελ, μι γουελ) που μας φέρνει όλα τα καλά αυτού του τύπου πιεσόμετρου, σε τιμές, χαμηλότερες από αυτές των πιεσόμετρων καρπού!

Το Yuwell 660B έχει οθόνη 3″, η οποία παρουσιάζει την “μικρή” και την “μεγάλη” πίεση σας, σε mmHg ή kPa, ενώ έχει ένδειξη και για τους παλμούς σας.

Yuwell 660b αυτόματο πιεσόμετρο μπράτσου 2

Μπορεί να μετρήσει απο 0~280mmHg (0-37.3kPa) και απο 40 εώς 200 παλμούς το λεπτό(έτσι και αλλιώς πάνω απο 200 παλμούς δεν νομίζω να χρειαστείτε πιεσόμετρο) με την ακρίβεια της μέτρησης να είναι ±3mmHg (±0.4kPa).

Η τροφοδοσία του γίνεται μέσω 4 ΑΑ μπαταριών, ενώ έρχεται και με τροφοδοσία ρεύματος αν το θέλετε να το έχετε συνέχεια στην πρίζα, ενώ έχει και σακουλάκι μεταφοράς, αν δε θέλετε να το έχετε στην πρίζα, και θέλετε να το κουβαλάτε πάνω κάτω.

Η μέτρηση γίνεται αυτόματα, με πλήκτρο, με το μενού να είναι στα Αγγλικά, με το 660B να έχει λειτουργία “μέσης τιμής” για τις τρείς τελευταίες μετρήσεις σας, για να βγάλετε ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα.

Yuwell 660b αυτόματο πιεσόμετρο μπράτσου 3

Στο Flash Sale του Banggood, το πιεσόμετρο της Yuwell μπορεί να γίνει δικό σας, με μολις 11€ και δωρεάν Untracked αποστολή ή +1.85€ για Tracked αποστολή ή +2.81€ για Priority, μια τιμή ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ(όλο το κείμενο περίμενα να το γράψω).

Αποκτήστε το Αυτόματο πιεσόμετρο μπράτσου Yuwell 660B με 11€

Στο Flash Sale του Banggood

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για