Νιώθετε μοναξιά επειδή είστε κλεισμένοι μέσα; ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ, την έμπιστη γάτα του Angroid.gr, που φέτος είναι 11 ετών, και έχει βγεί έξω μόνο για κτηνίατρο. Ή οταν μετακόμισα.

Αν δε θέλετε λοιπόν τα γατί σας να σαπίσει απο την ξάπλα(γιατι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να το κάνει αν βρει την ευκαιρία) θα πρέπει να βρείτε τρόπο για να ασκείται.

Ταυτόχρονα θα πρέπει να βρείτε και ένα ονυχοδρόμιο, γιατι αν κάτι είναι σίγουρο, είναι οτι τα νυχιά της θα τα ακονίσει. Θέλετε στο ονυχοδρόμιο; Θέλετε στον καναπέ; Θέλετε στα μούτρα σας; Το σίγουρο είναι οτι θα τα ακονίσει.

Ο καλύτερο συνδυασμός για αυτά τα δύο, είναι συνήθως τα γατόδεντρα, που όπως λέει και το ονομα τους, είναι μεγάλες κατασκευές, που επιτρέπουν στη γάτα σας να παίζει, και κρεμιέται, να ασκείτε και να κοιμάται σε ψηλά μέρη, οπως της αρέσει, την ώρα που είναι ντυμένο ολόκληρο με σκοινί, για να ξεσπάει πάνω του.

Το αρνητικό του γατόδεντρου, πέραν του χώρου που χρειάζεται, είναι ότι συνήθως είναι κάτι κοπανίδια ΝΑ με το συμπαθειο αφού ένα της προκοπής αγγίζει το 150άρι, και δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ 9 χρόνια μετά, ακόμα τα κλαίω.

Στην προσφορά του Banggood, θα βρείτε ένα ΠΑΡΑ πολύ καλό γατόδεντρο σε τρομερή τιμή, αφού η κατασκευή με διαστάσεις 86 x 49 x 141 είναι τριώροφη, με τον πρώτο να περιλαμβάνει ένα σπιτάκι για να χώνεται ο μικροσκοπικός τίγρης, και το τελευταίος έναν εξώστη, για να κοιτάει σαν πειρατής για πιθανά πλοία ή νησιά στον ορίζοντα.

Ολες του οι οριζόντιες επιφάνειες είναι καλυμμένες με βελούδινο ύφασμα, και ολες οι κάθετες με σκοινί για να τις κόβει φέτες.

Το καλύτερο απο ολα βέβαια είναι η απίστευτη τιμή του, αφού στην προσφορά του Banggood, μπορείτε να το βρείτε με 71€ και δωρεάν μεταφορικά απο την αποθήκη του καταστήματος στην Τσεχία, ενώ χρησιμοποιώντας το γενικής χρήσης κουπόνι BG8123, κατεβάζετε την τιμή του ΑΚΟΜΑ χαμηλότερα, στα 61€!!

Κάτω απο τα μισά λεφτά από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ της προκοπής θα βρείτε αλλού.

Αν έχετε γάτα/γάτες, και χώρο να το βάλετε, το γατόδεντρο του Banggood είναι η καλύτερη επένδυση που έχετε κάνει ποτέ.

Αποκτήστε το Γατόδεντρο - ονυχοδρόμιο του Banggood στα 61€

Με κουπόνι BG8123

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για