Προσφορά με προσφορά, συμπαθώ την TOPK όλο και περισσότερο, αφού παρότι οι τιμές της εταιρίας είναι πάρα πολύ χαμηλές, η ποιότητα των προϊόντων της δεν είναι άσχημη, αφου όσα έχω παραλάβει μέχρι στιγμής απο καλώδια, και ακουστικά είναι παραπάνω απο αξιοπρεπέστατα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και τα ακουστικα της προσφοράς, τα οποία έχουν, in-ear design, και άκρη 3.5mm για να τα συνδέεται στις συσκευές σας(με αντάπτορα δηλαδή, γιατι οι θύρες έχουν εξαφανιστεί απο τα κινητά)

Λίγο μετά τα ακουστικά θα βρείτε και ένα ενσωματωμένο χειριστήριο για έλεγχο έντασης, μουσικής και κλήσεων, ενώ το καλώδιο είναι επενδυμένο με Nylon, για να μην μπερδεύονται εύκολα, και να αντέχουν περισσότερο στο λύγισμα.

Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο για το γκρί χρώμα, αλλα δε θέλω ΓΚΡΙνια (πωωωω τι έβγαλα, Ατζαράκη δάσκαλε) γιατί θα τα πάρετε μόνο με 2.5€

Έχετε υπόψιν σας πάντως οτι μιλάμε για εξωτερικό συνεργάτη του Gearbest, και οι αποστολές μπορούν να ξεπεράσουν τον 1-1.5 μήνα, οπότε θα χρειαστείτε υπομονή. Για να μην πείτε οτι δε σας το είπα.

Αποκτήστε τα ενσύρματα ακουστικά της TOPK με 2.5€

Στο Flash Sale του Gearbest

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για