Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική featured #προσφορAlert Xiaomi Edition : Ολα τα νέα κινητά της Xiaomi σε τιμές...

#προσφορAlert Xiaomi Edition : Ολα τα νέα κινητά της Xiaomi σε τιμές χώμα.

-

- Advertisement -

Πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος αγαπητοί φίλοι του ανγκρόιντ ντοτ τζι αρ και πιθανότατα αυτό το άρθρο θα σας βρει σε μια παραλία, γιατί  αυτό είναι το κλισέ της εποχής. Τι με νοιάζει εμένα αν μένετε σε βουνό; Αύγουστος είναι, σε παραλία σας βρίσκει, προσπαθήστε και εσείς λίγο να βγάλουμε μια άκρη εδώ.

Όπως αρκετές φορές στο παρελθόν, έτσι και σήμερα, το Gearbest τα κάνει πλακάκια με την Xiaomi και τη συμμορία που κλέβει τα φορτηγά της(δεν εξηγούνται αλλιώς οι τιμές) και μας προσφέρει ΠΟΛΛΑ προϊόντα της Xiaomi, και κυρίως κινητά σε εξαιρετικές τιμές.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό των προσφορών που θα βρείτε παρακάτω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν μέσω του Priority Line, οπότε η τελικές που θα δείτε είναι τελικές, με την tax free μέθοδο αποστολής.

Αρκετά μίλησα ομως, και επειδή ξέρω οτι είστε ανυπόμονοι, αλλα συνάμα ευγενικοί και δεν κάνετε απλά Scroll Down απευθείας στις προσφορές, σταματάω εδώ να μιλάω και περνάμε κατευθείαν στα κουπονοflash sales που σας έχω για σήμερα.

Αφου πρώτα σας πώ την ιστορία για τον μικρό Άγγελο και τον φόβο του για τους κεραυνούς, που έγινε χειρότερος αυτό το σκοτεινο βροχερό βράδυ του Δεκέμβρη χωρίς φεγγ.. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ.

Κινητά Xiaomi σε προσφορά

Διάφορα κοκοψόψαρα Xiaomi σε προσφορά

- Advertisement -

Αυτά μέχρι νεοτέρας. Αν ανακαλύψω τίποτα έξτρα θα το προσθέσω εδώ.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!