€90,90 Απόκτησε το
BG5cd4bb

Αυτό είναι ίσως το πιο οικονομικό ποδήλατο γυμναστικής, με κόστος 90,9€ από Τσεχία!

0

Δεν ξέρω αν είναι όντως το πιο οικονομικό στατικό ποδήλατο που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή, δεν έκατσα να το ψάξω, όμως σίγουρα θα είναι μέσα στα πρώτα 3-4 της σχετικής λίστας!

Και το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάμε για ένα αρκετά ολοκληρωμένο στατικό ποδήλατο που δεν υποχωρεί πουθενά σε ό,τι αγορά σε σημαντικά χαρακτηριστικά.

Ένα από αυτά είναι η προσαρμογή και ρύθμιση δυσκολίας, αφού ένα ποδήλατο χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό πολύ γρήγορα καταντά βαρετό αφού ο οργανισμός θα το έχει συναντήσει.

Με το συγκεκριμένο όμως, όταν η άσκηση είναι πλέον εύκολη και τη βγάζετε χωρίς να ιδρώνετε, τότε το ρυθμίζετε σε μεγαλύτερη αντίσταση και… φτου κι από την αρχή!

Επίσης πολύ σημαντικό για εμένα – δεν ξέρω για εσάς – είναι το γεγονός ότι αντέχει έως και 120 κιλά βάρος!

Τώρα δεν παίρνω και όρκο ότι όντως αν είστε 120 κιλά θα σας βολέψει, αλλά είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι ακόμα και εμείς εκεί γύρω στα (πάνω-κάτω) 100 κιλά θα μας αντέξει.

Η κατασκευή είναι μικρή, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και τη σέλα δεν την κόβω και την πιο άνετη του κόσμου.

Πάντως ρυθμίζεται και αυτή σε ύψος για να μπορεί να κάνει το παιδί ή ο ενήλικας. Η ρύθμιση καθ’ ύψος ξεκινά από τα 52 εκατοστά και φτάνει έως τα 75εκ..

Τα πετάλια έχουν αντιολισθητικό υλικό και αυτό επίσης μετράει αρκετά, ενώ δεν πρέπει να βγάλουμε απ’ έξω και το γεγονός ότι έχει LCD οθόνη!

Ναι, είναι υποτυπώδης και δεν περιμένουμε κορυφαίες αναλύσεις και χρώματα (που δεν έχει), αλλά μέσα στο σπίτι θα το έχετε, πόσο άσχημη να είναι;

Τη δουλειά της την κάνει και τις διάφορες πληροφορίες θα τις δείτε, καθώς θα διανύετε ατελείωτα χιλιόμετρα πάνω του.

Εκεί θα δείτε το χρόνο άθλησης, την ταχύτητα που έχετε φτάσει, την απόσταση που έχετε διανύσει αλλά και τις θερμίδες που έχετε κάψει.

Στο πάτωμα θα σας πιάσει λίγο χώρο (41×61εκ.) ενώ στο ύψος φτάνει κάτι παραπάνω από το ένα μέτρο.

Όλα τα παραπάνω φίλοι μου, κοστολογούνται από το Banggood με μόλις 90,9€ και μάλιστα με αποστολή από Τσεχία! 

Πραγματικά τρομερή τιμή (είχε πριν ακριβύνουν όλα, αλλά και πάλι είναι πάρα πολύ καλή πρόταση)

Κουπόνι: BG5cd4bb

VIP κουπόνια από το Banggood
Αν είστε VIP στο Banggood, μπορείτε να πάρετε έξτρα κουπονάκια έκπτωσης ΑΠΟ ΕΔΩ (συνδυάζονται με αυτό που βλέπετε από πάνω) και να κατεβάσετε την τιμή μερικά ευρώ ακόμα.!
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo