[ΜΠΟΟΟΟΜΠΑ ΤΙΜΗ] BlitzWolf BW-FD3: Ο τρίτος της σειράς αυτόματος διανεμητής έχει 1200mAh στοιχίζει 9,3€!

0

Σας αρέσει δε σας αρέσει η ιδέα, το είχατε η δεν το είχατε συνήθειο, τα χέρια σας θα μάθετε να τα πλένετε 10 φορές τη μέρα.

Εγώ που προέρχομαι ηλικιακά από μια εποχή που μπορούσες να φας μήλο άπλυτος μετά από ολόκληρη μέρα στα χώματα, χωρίς να τρέμεις, ομολογώ ότι μου είναι λίγο δύσκολο. Εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε λίγο πιο εύκολα.

Για όσους από εμάς αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, έχουν βγει στην επιφάνεια οι αυτόματοι διανεμητές σαπουνιού, που μπορώ με σιγουριά να πω ότι κάνουν τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη στο να γίνει “συνήθειο”, και πλέον οι τιμές τους είναι τόσο χαμηλές που αξίζουν τον κόπο 100%.

Έτσι ξεκινούσε η εισαγωγή του Άγγελου για τον BlitzWolf BW-FD2 κι επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αλλά εγώ καλύτερη εισαγωγή δεν θα έγραφα, την αφήνω ακριβώς έτσι. 😛

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο FD2 με τον BlitzWolf BW-FD3 που σας έχουμε εδώ σήμερα, έχουν πολλές ομοιότητες και δυο μεγάλες διαφορές.

Και οι δυο είναι αυτόματοι διανεμητές σαπουνιού, με αισθητήρα κίνησης για να βγάζει την default ποσότητα αφρού κάθε φορά που εντοπίζει το χέρι σας από κάτω του.

Και εδώ έχουμε αφρό λοιπόν (δύο επιπέδων όμως, ένα για παιδιά κι ένα για ενήλικες κάτι που δεν συναντάς εύκολα), όπως στη συντριπτική πλειοψηφία τέτοιου είδους gadgets.

Αν θέλετε να βγάζει υγρό σαπούνι, τότε δείτε τον BW-FD4. Είναι λίγο πιο μεγάλος και λίγο πιο ακριβός από αυτόν εδώ.

Συνεχίζοντας με τις ομοιότητες ανάμεσα σε FD2 και BlitzWolf BW-FD3, να πούμε ότι και οι δύο έχουν δοχείο στα 300ml και είναι αδιάβροχοι.

Περνάμε στις διαφορές τους, με την πρώτη να είναι εμφανέστατη, αφού αν το design του FD2 δεν σας άρεσε, τότε μπορείτε να δείτε με πιο καλό μάτι αυτό του FD3.

Αν όμως σας αρέσουν εμφανισιακά και οι δύο, τότε ίσως το γεγονός ότι ο BlitzWolf BW-FD3 έχει ενσωματωμένη μπαταρία 1200mAh να κάνει τη ζυγαριά να γέρνει προς τη μεριά του.

Αν δεν θέλετε, λοιπόν, να ψάχνετε ΑΑ μπαταρίες για να βάλετε στον FD2, αγοράζετε τον FD3 και απλά φορτίζετε την μπαταρία του όταν αυτή τελειώσει.

Μάλιστα η BlitzWolf μας υπόσχεται ότι έχει fast charge και ότι με μια πλήρη φόρτιση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 1000 φορές!

Στην προσφορά του Banggood που σας έχουμε, θα πάρετε τον BlitzWolf BW-FD3 με 9,3€.

Αν είσαι νέος στο κομμάτι των αγορών από Κίνα, θα βρεις έναν αναλυτικό οδηγό βήμα-βήμα για αγορές από το Banggood ΕΔΩ.

Κουπόνι: BGDQ04 (το κουπόνι ισχύει και για Κίνα και για Τσεχία. Από Κίνα κάνει 9.3€)

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo