Δεν ξέρω ποσο ωραίος νομίζεις οτι είσαι με τη μάσκα, αλλα δεν είσαι τόσο ωραίος.

Τελικά θέλαμε δε θέλαμε, φαίνεται οτι τις μάσκες δε θα τις γλιτώσουμε, αφού ακόμα και όταν τα μέτρα γίνουν λιγότερο πιεστικά, και σταματήσει η καραντίνα, οι μετακινήσεις μας θα πρέπει να γίνονται με προσοχή, και συνοδεία..μάσκας.

Έτσι έψαξα να βρω μασκούλες για εμένα και την οικογένεια μου, και νομίζω οτι πέτυχα προσφορά που θα σας ενδιαφέρει όλους, αφού είναι πακετάκι με μπόλικες μάσκες, και πολύ οικονομικές.

Σε αντίθεση με τα μέρη μας που η τιμή τους είναι ΦΑΡΜΑΚΙ, από μια ματιά που έριξα, στην προσφορά του , θα βρείτε 50 μάσκες 3 φύλλων και ελαστικά στηρίγματα αυτιού, μιας χρήσης, με 15,7€

Αυτό σημαίνει οτι η μία θα σας βγεί 31 λεπτά η μία, ΤΕΛΙΚΗ τιμή, αφού το πακετάκι μεταφορικά δεν έχει.

Από εμφάνιση μην περιμένετε τρελά πράγματα, κλασσικές μάσκες είναι με clip για τη μύτη, μπλε χρωματάκι νοσοκομειακό, και φυσικά ειναι ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Δεν ξέρω τι έχετε διαβάσει ή τι θα διαβάσετε στο επόμενο διάστημα, αλλά να ξέρετε ότι το μιας χρήσης, παραμένει μιας χρήσης, και αν τηρείτε όλα τα υπόλοιπα μέτρα, σαν πρόσθετη προστασία θα κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.

Αν πάτε για κλαμπινγκ δε θα σας σώσουν.

Αν νομίζετε ότι θα χρειαστείτε μάσκες λοιπόν, περάστε μια βόλτα από το Gearbest, γιατί θα χρειαστούν και κάνα μήνα να έρθουν, και βάλτε τις στο καλάθι.

Αποκτήστε 50 χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης με 15,57€

Απο το Gearbest
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments