[#Ιστορικό_Χαμηλό] X3: Οικονομικός αυτόματος διανεμητής σαπουνιού στα 9.6€!!

0

Αυτόματοι διανεμητές υπάρχουν πολλοί. Φτηνοί και καλοί όμως λίγοι. Δεν ξέρω αν ο X3 που σας έχουμε εδώ ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Αλλά οκ. Αυτόματος διανεμητής είναι. ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ;

Το κριτήριο επιλογής για να ξεκινήσουμε να γράψουμε μερικές αράδες για δαύτον ήταν η χαμηλή τιμή αλλά και το εντυπωσιακό look που έχει στις φωτογραφίες.

Σχεδιαστικά πρέπει να παραδεχθείτε ότι είναι πάρα πολύ ωραίος, ποιοτικά όμως – αν πιστέψουμε και τα reviews – δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Πλαστική, φτηνή κατασκευή. Αλλά πάνω απ’ όλα οικονομική.

Τον γεμίζετε με απλό υγρό σαπούνι και νερό σε μια αναλογία 1 (σαπούνι) προς τρία (νερό) και στη συνέχεια του βάζετε τις τρεις ΑΑΑ μπαταρίες με τις οποίες λειτουργεί.

Η αναλογία παίζει να είναι και διαφορετικοί αλλά σε λίγο καιρό θα το κάνετε με το μάτι. Μην σας πω ότι από την αρχή με το μάτι θα το κάνετε γιατί ποιος μετράει “μία κουταλιά σαπούνι” – “τρεις νερό”

Είστε έτοιμοι. Ο αυτόματος διανεμητής, κάθε φορά που θα περνάτε το χέρι σας από κάτω, θα πιάνει την κίνηση με τον αισθητήρα του και θα αφήνει την προκαθορισμένη ποσότητα αφρού.

Σε τέτοιου είδους οικονομικές προτάσεις μην περιμένετε δυνατότητες για να αυξάνετε ή να μειώνετε την ποσότητα του αφρού. Μία στάνταρ ποσότητα βγάζει.

ΑΑααα και οι μπαταρίες ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία.

Το θέμα των εξωτερικών μπαταριών σημαίνει ότι θα τον έχετε μια ζωή ή όσο αντέξει τέλος πάντων η ίδια η συσκευή.

Το βάρος του είναι στα 300 γραμμάρια και οι διαστάσεις του 100x90x205 χιλιοστά.

Η στάθμη του υγρού φαίνεται από ένα κάθετο “κόψιμο” στην εμπρόσθια όψη που δίνει πόντους στο σύνολο και στο κομμάτι του design.

Τέλος, αν πιστέψουμε και πάλι τα ριβιού, ο θόρυβος που κάνει ο μηχανισμός του είναι παραπάνω του συνηθισμένου για τέτοιες gadgetιές.

Θα το βρείτε στο Banggood με τελική τιμή τα 9.6€ 

Θα έγραφα ότι είναι και Xiaomi αλλά αυτό – πέρα από τον τίτλο – δεν προκύπτει και από πουθενά αλλού, οπότε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Κουπόνι: BGf488d4

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo