[ΤΙΜΗ ΜΠΟΜΠΑΑΑAAAΑ] Xiaowei X6S: Αυτόματος διανεμητής αντισηπτικού 350ml για καθαρά χεράκια, με αισθητήρα και κόστος μόλις 9.9€!!

0

Θέτε δε θέτε, η απολύμανση των χεριών – στη μετά Covid-19 εποχή – είναι κάτι που έχει αναβαθμιστεί σημαντικά σε κάθε νοικοκυριό.

Κι αν πριν την πανδημία υπήρχαν λίγοι Καντακουζινοί εκεί έξω, ΤΩΡΑ έχουν γίνει περισσότεροι και διπλοπροσέχετε και τριπλοπροσέχετε. Όχι όλοι, αλλά οκ. Αυτό είναι άλλη ιστορία.

Αυτά βλέπουν οι εταιρείες αυτόματων διανεμητών απολυμαντικού και τρίβουν τα χέρια τους.

Έτσι λοιπόν, αφού έχετε μάθει να τα απολυμαίνετε με τα αντισηπτικά, κάντε το τουλάχιστον με στυλ και σ’ αυτό θα σας βοηθήσει ο Xiaowei X6S.

Τι είναι ο Xiaowei X6S; Το έχετε καταλάβει. Μια συσκευή από ABS (έχει και μεταλλικές επιφάνειες όμως!) σε άσπρο χρώμα, ο οποίος σας διανέμει αντισηπτικό, οινόπνευμα κτλ.

Ο διανεμητής της Xiaowei, πέρα από κλασική εμφάνιση, έχει και τον (επίσης κλασικό) αισθητήρα ο οποίος πιάνει κάθε κίνηση σε απόσταση μερικών εκατοστών.

Βάλτε από κάτω το χέρι σας (σε απόσταση max 5 εκ.) κι αυτό αστραπιαία – σε διάστημα ενός τετάρτου του δευτερολέπτου – θα “πετάξει” την προκαθορισμένη ποσότητα για να απολυμάνετε τα χεράκια.

Έτσι δεν χρειάζεται καν να ακουμπήσετε το διανεμητή! Και η ανέπαφη απολύμανση έχει τα πλεονεκτήματά της.

Δεν κάνει ιδιαίτερο θόρυβο κατά τη λειτουργία του, μόλις στα 40db περίπου (και λιγότερο), ενώ είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IPX3.

Τέλος, δεν έχει ενσωματωμένη μπαταρία, αλλά λειτουργεί με 4 ΑΑ μπαταρίες (δεν συμπεριλαμβάνονται) που λογικά θα σας κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τον αυτόματο διανεμητή αντισηπτικού θα τον βρείτε στο Banggood στην πολύ καλή τιμή των 9,9€!

Κουπόνι: BGNOXP156

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo