Το ξύρισμα είναι μια καθημερινή (σχεδόν) διαδικασία που δεν χρειάζεται να απαιτεί χρόνο, ούτε πολύ ώρα μπροστά από τον καθρέφτη.

Καθότι, ως γνωστόν, ο χρόνος είναι χρήμα, ενώ και οι «φτηνές» κακές ξυριστικές μηχανές απειλούν συχνά-πυκνά και τη σωματική μας ακεραιότητα.

Οπότε μια αξιόπιστη λύση σε αυτόν τον τομέα είναι επιβεβλημένη για όλους εμάς. Επομένως είτε θα πάτε σε ακριβές λύσεις, με τριψήφιους αριθμούς ευρώ στο κόστος, είτε θα εμπιστευτείτε την .

Spoiler Alert: Εμπιστευτείτε την Xiaomi!

Η νέα της ξυριστική μηχανή δεν εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό της, αλλά πολύ περισσότερο με τις τρεις λεπίδες στην κεφαλή και την ταχύτητά της.

Οι τρεις πλευστές λεπίδες λειτουργούν με ταχύτητα και προσαρμόζονται σε όλα τα πρόσωπα και στις γωνίες, για να σας προσφέρουν ένα βαθύ και γρήγορο ξύρισμα.

Φυσικά μιλάμε για μια αδιάβροχη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο ντους.

Επιπρόσθετα η ξυριστική της Xiaomi είναι ταχύτατη σε ό,τι αφορά στη φόρτισή της! Έτσι, μέσα σε 2 ώρες η ενσωματωμένη μπαταρία της φτάνει στο 100%.

XIAOMI ELECTRIC RAZOR mijia 360

Από εκεί και πέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 60 συνεχόμενα λεπτά ή για έναν μήνα περίπου με δίλεπτη καθημερινή χρήση!

Και σε ώρες ανάγκης, μπορείτε να τη φορτίσετε για 5 λεπτά ώστε να σας προσφέρει ένα ξύρισμα!

Έχει ενδείξεις-led στη βάση της και διαθέτει και κλείδωμα για τα ταξίδια σας. Η τιμή της, στην προσφορά του Banggood, είναι μόλις στα 31€!

Αποκτήστε τη νέα ξυριστική μηχανή της Xiaomi με 31€ από το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για