ABIR X8 – Ρομποσκούπα με SLAM Nav/6500Pa/ΜΜΑ και Αποστείρωση μόνο με 286.8€ από Ευρώπη!

0

Η νέα ρομποσκούπα ABIR X8 αποτελεί ένα από τα ιδανικότερα παραδείγματα του τι μπορεί να αποκτήσει κανείς εν έτει 2022, αποκτώντας τεχνολογία χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει μια περιουσία.

Διαβάζοντας τα παρακάτω, θα συμφωνήσετε ότι με τη συγκεκριμένη σκούπα αποκτά κανείς πολλά περισσότερα από αυτά που καλείται να ξοδέψει για να την κάνει δική του.

Κατ’ αρχάς, μπορεί οι αριθμοί να μην λένε πάντα την αλήθεια, όμως στην περίπτωση της ABIR X8 τα 6500Pa δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης ως προς τη δύναμή της.

Τις βρωμιές, τις σκόνες, ακόμα και τα μικρά playmobil που είναι πεταμένα στο πάτωμα, θα τα μαζεύει μια χαρά, αλλά μήπως πάσχουμε σε ό,τι αφορά στην πλοήγηση;

Ουδόλως αγαπητοί μου, μιας και εδώ “μιλά” το SLAM Laser με το οποίο είναι εφοδιασμένη. Σε συνδυασμό μάλιστα με το καινοτόμο σύστημα Y-Shaped (σχήμα Υ) ο καθαρισμός του χώρου σας γίνεται άψογα.

Για εμάς που έχουμε παραπάνω από έναν όροφο να καθαρίσουμε τι γίνεται; Θα χάνει από τη μνήμη της τον εκάστοτε όροφο, κάθε φορά που καθαρίζει τον πιο πάνω/κάτω, όπως κάνουν αρκετές πιο ακριβές προτάσεις;

Όχι, διότι η ABIR X8 έχει και Multi-Map-Management για να χαρτογραφεί και να αποθηκεύει στο app κάθε σπίτι/όροφο/διαμέρισμα που σκουπίζει!

Μάλιστα η χαρτογράφηση γίνεται με τεχνολογία 360 μοιρών Full View Scanning για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ ο δυναμικός της αλγόριθμος εγγυάται ότι δεν θα αφήσει σημείο που δεν θα περάσει.

Διαθέτει και ειδικό TOF Sensor για να μετρά την απόσταση από εμπόδια ή τον τοίχο, ώστε να μην κουτουλάει άσκοπα και αυτοκαταστρέφεται, ενώ συν τοις άλλοις ρίχνει κι ένα σφουγγάρισμα.

Για το τελευταίο διαθέτει και τρία διαφορετικά επίπεδα διαχείρισης του νερού που αφήνει στο πάτωμα, με το δοχείο νερού της να χωρά 360ml.

ABIR X8 δεν έχει ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε πέντε, ούτε δέκα, αλλά 15 διαφορετικά Cleaning Modes για να καθαρίζετε εν μέρει το χώρο σας, ολόκληρο, σε ζιγκ-ζαγκ, μόνο τις γωνίες, ένα συγκεκριμένο σημείο, να της βάλετε εικονικό τοίχο, turbo ή καθάρισμα με σίγαση κλπ

Στο Silent Mode χρησιμοποιεί μόνο τα 2500Pa, στο Standard τα 4500Pa και στο Max Mode βάζει στο πάτωμα όλη τη δύναμη των 6500Pa.

Στην μπαταρία θα θέλαμε κάτι περισσότερο από τα 3200mAh τα οποία πάντως προσφέρουν μια αυτονομία της τάξης των 2 ωρών, ενώ όταν αυτή τελειώνει το ρομπότ επιστρέφει μόνο του στη βάση του για να φορτίσει και να συνεχίσει τη δουλειά αφού πάρει μερικές τζούρες ενέργειας.

Κάνει κι άλλα πολλά (προγραμματισμένο καθάρισμα, αποφεύγει σκαλοπάτια, έχει εύκαμπτη κεφαλή laser για να μην κολλάει κάτω από καναπέδες/κρεβάτια κτλ) αλλά σε ένα ακόμα θέλω να σταθώ.

Στο γεγονός ότι πέρα απ’ όλα τα παραπάνω, με την ABIR X8 μπορείτε να έχετε κι ένα αποστειρωμένο σπίτι αφού κάνει και αυτό η συγκεκριμένη ρομποσκούπα!

Κι όλα αυτά αγαπητέ φίλε/η ενώ το κόστος παραμένει σε πάρα πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα, με τη σκούπα να κοστολογείται στα 286.8€ στο Banggood!!!

Και γρήγορη αποστολή από Τσεχία! 🙂

Κουπόνι: BGa969f9

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo