Έξυπνο κουδούνι με οθόνη 2,8″ και δυνατότητα αυτόματης λήψης φωτό στα 19.7€ μόνο!

0

Ένα από τα πιο οικονομικά έξυπνα κουδούνια εντοπίσαμε στις σελίδες του Banggood, αν και για να δεις αυτή τη χαμηλή τιμή θα πρέπει να κάνεις μια σημαντική υποχώρηση…

Κι αυτό επειδή για κάποιον λόγο κάτω από τα 20€ θα βρεις μόνο το (κιτς) σε χρώμα χρυσό κουδούνι, μιας και το μαύρο είναι περίπου 7€ πιο ακριβό.

Αν και το χρυσό χρώμα δεν σε χαλάει όμως, συνέχισε να διαβάζεις γιατί πραγματικά η περίπτωσή του αξίζει!

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξεις – για τη σωστή εγκατάστασή του – είναι πως η πόρτα που θα το βάλεις δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 12 εκατοστά σε πάχος (και μικρότερη από 35χιλ), ενώ το ματάκι πρέπει να έχει διαστάσεις από 14 έως 22 χιλιοστά

Αν ούτε αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, τότε προχώρα άφοβα!

Το κουδούνι έχει βάρος στα 115 γραμμάρια και στη συσκευασία θα βρεις τα απαραίτητα για την εγκατάστασή του στην εξώπορτά σου.

Μπροστά από την πόρτα μπαίνει η συσκευή που μοιάζει με πελώριο “ματάκι” το κουμπί της οποίας πατάει αυτός που έχει φτάσει στην πορτα σας.

Το κουδούνι χτυπά και την ίδια ώρα η κάμερα παίρνει αυτόματα και μια φωτογραφία αυτού που στέκεται απέξω, κάτι πολύ βολικό! Μάλιστα, όταν γεμίσει η εσωτερική μνήμη, σβήνει τις παλιές φωτό για να κάνει χώρο για τις καινούργιες!

Το εύρος της κάμερας φτάνει τις 90 μοίρες, η ανάλυση δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο (αλλά για κουδούνι μιλάμε…) και είναι 320×240, ενώ διαθέτει και Night Vision

Πίσω από την πόρτα βάζετε την οθόνη για να βλέπετε τι γίνεται εκεί έξω, με την οθόνη μάλιστα να λειτουργεί με 4 απλές ΑΑΑ μπαταρίες.

Επαναλαμβάνω, αν δεν σας πειράζει το κιτς χρυσό χρώμα, τότε είναι ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κουδούνι για πρώτη φορά, αφού στο Banggood θα το βρείτε μόνο με 19.7€!!

Κουπόνι: Δεν έχει είναι σε Flash Deal

VIP κουπόνια απο το Banggood
Αν είστε VIP στο Banggood, μπορείτε να πάρετε έξτρα κουπονάκια έκπτωσης ΑΠΟ ΕΔΩ (συνδυάζονται με αυτό που βλέπετε απο πάνω) και να κατεβάσετε την τιμή μερικά ευρώ ακόμα!

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo