Ζυγαριά ακριβείας στο 1gr που χωράει στην παλάμη και κοστίζει μόνο 17.2€

0

Τι μπορεί να λείπει από την κουζίνα σας, αναρωτιέστε;

Μια ζυγαριά ακριβείας για να δείχνετε σε όλους ότι μετράτε τις μερίδες σας με το γραμμάριο, ενώ στην πραγματικότητα όλοι ξέρουμε ότι εμείς θέλουμε ζυγαριά μπάνιου.

Όχι κουζίνας.

Η νέα αυτή ζυγαριά έχει άριστη εμφάνιση, μοντέρνα, με το μαύρο χρώμα να “αγκαλιάζει” το χώρο ζύγισης και τις καμπύλες της να την κάνουν ακόμα πιο όμορφη.

Μπορεί να μετρήσει σε πολλές μονάδες μέτρησης, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει μόνο τα γραμμάρια και τα κιλά. Τους περισσότερους δηλαδή.

Έχει ένα κουμπί για να ανοίγει και να κλείνει, αλλά και για να αλλάζει μονάδες μέτρησης αν θέλετε επιτέλους να μάθετε πόσες lb – oz – tl ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι τα 100 γραμμάρια.

Η ζυγαριά καθαρίζεται εύκολα μετά τις κάθε μετρήσεις και πέρα από το ένα γραμμάριο, μπορεί να φτάσει να ζυγίσει πράγματα έως δέκα κιλά.

Αυτό είναι αμφιλεγόμενο πάντως, καθώς στα χαρακτηριστικά λένε έως πέντε κιλά ενώ στις φωτο φαίνονται δέκα.

Στην οθόνη του, πέρα από το βάρος, θα δείτε κάποια στιγμή ότι τελειώνει η μπαταρία. Μιλώντας γι’ αυτό, να πούμε ότι η ζυγαριά λειτουργεί με δύο ΑΑ μπαταρίες.

Δεν περιλαμβάνονται φυσικά.

Όχι ότι δεν θα μπορούσαν να βάλουν δυο μπαταριούλες μέσα. Άλλωστε η ζυγαριά δεν είναι και πολύ φτηνή, αφού ακόμα και με το κουπόνι κοστίζει 17.2€

Ακόμα και πόντους να βάλετε (ωωω ναι δέχεται) θα κατεβάσετε την τιμή στα 16.9€. Κι όλα αυτά λόγω εμφάνισης που δικαιολογεί τα 6-7 ευρώ παραπάνω απ’ ότι θα περιμέναμε να κάνει μια τέτοια ζυγαριά.

Κουπόνι: BG0899fb

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo